09 / 05 / 2024

Kosifler Group pr

Kosifler Group pr

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. 1945 yılında temelleri atılan Kosifler Group da basın iletişimi hizmetleri için Banu Ergin PR’ ı seçti...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü hisselerine Çinliler talip!

Çinli China Merchants Group'un İtalyan inşaat şirketi Astaldi'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisslerine talip olduğu ve görüşmelerin devam ettiği

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen 220’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, bünyesine üç farklı sektörden üç yeni marka ekledi. Grup, iş ortakları arasına Okkalar İnşaat, Sağlam Grup ve Aile Hastanesi’ni kattı.

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

Kosifler otel projesini erteledi mi?

Türkiye'nin en eski aile şirketlerinden olan Kosifler Group, Küçükyalı'da ilk servis noktası olan arazide otel inşaatına başlamıştı. Kosiflerin otel projesinde son durum ne?

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veren MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki markalaşmanın örnek firmalarından Hasanoğlu İnşaat ile anlaştı.

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Karlılık sorunu yaşayan gruplar konut sektörüne yöneliyor!

Kârlılık sorunu şirketleri hızlı geri dönüş alabilecekleri konut yatırımına yöneltiyor. Anadolu Grubu, Aksoy Holding ve Kosifler Group gibi mevcut faaliyetlerinde kârlılık sorunu yaşayan gruplar daha cazip gördükleri konut sektörüne yöneldi.

Kosifler Group inşaat sektörüne geri dönecek!

Kosifler Group, 2016'da ilk göz ağrısı inşaata odaklanmaya hazırlanıyor. Grup, İstanbul Nişantaşı'nda bir proje için görüşmeleri yürütüyor. Kosifler Group Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, 2016'da cirolarını 1 milyar TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini söylü

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireden oluşuyor.

Ege Yapı Group Çekmeköy satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan projesi ön talep toplanmaya devam ediyor. Ege Yapı Group Çekmeköy satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Kosifler Group pr Haberi

Kosifler Group pr

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. 1945 yılında temelleri atılan Kosifler Group da basın iletişimi hizmetleri için Banu Ergin PR’ı seçti…  Banu Ergin PR’ın bünyesinde; Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup, Baysaş İnşaat, Gürallar Yapı A.Ş., Nissa İnşaat, İşbir Yatak, Diamond by Naci Şenocaklı, Coffeeshop Company gibi firmalar ile ASİAD Başkanı Ömer Faruk Başaran ve Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş gibi isimler...