21 / 07 / 2024

Kosifler Oto otel yatırımları

Kosifler Oto otel yatırımları

TÜRKİYE’nin en büyük BMW bayilerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif, şu anda yılda ortalama 5 bin civarında otomobil satışı yaptıklarını belirterek, son 4 yılda otel yatırımı yaptık dedi...

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Kosifler otel projesini erteledi mi?

Türkiye'nin en eski aile şirketlerinden olan Kosifler Group, Küçükyalı'da ilk servis noktası olan arazide otel inşaatına başlamıştı. Kosiflerin otel projesinde son durum ne?

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Macar ve Mazlum Macar ortaklığında kuruldu.

Kosifler Oto, gayrimenkul sektörüne girdi!

OTOMOTİV sektöründe faaliyet gösteren Kosifler Oto, gayrimenkul sektörüne de girdi. Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Erginler Mersin Erdemli'ye otel inşa edecek!

Erginler Petrol Ürünleri Nak. Oto. İnş. ve Malz. Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Mersin Erdemli ilçesine bağlı Tırtar Mahallesi'nde 155 odalı otel projesi yapılacak.

Hilal Kosif kimdir?

Türkiye’nin en büyük BMW bayilerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif kimdir? Hilal Kosif, üniversite eğitimini nerede tamamladı? Hilal Kosif, hangi sektörlerde yatırım yapıyor?

Kosifler Oto BMW satarak 4 otel yaptı!

TÜRKİYE’nin en büyük BMW bayilerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif, şu anda yılda ortalama 5 bin civarında otomobil satışı yaptıklarını belirterek, son 4 yılda otel yatırımı yaptık dedi...

Galericiler Odası Oto World Asya'yı ziyaret etti!

Geçtiğimiz günlerde Divan Otel’de düzenlenen Galericiler Esnaf Odası’nın toplantısında Oto World Asya, çok sayıda galeri sahibine tanıtıldı. Toplantı sonrasında proje alanını ziyaret eden üyeler, Oto World Asya’nın sektör için büyük önem taşıdığını belirt

Kosifler inşaat sektörüne ağırlığı yeni projelerle verecek!

Kosifler, inşaata ağırlık verecek. Hasan Kosif, Hilton Garden Inn zincirinde edindiği tecrübeyi “anahtar teslimi otel ve konut” projeleriyle yeni yatırımcılara aktaracak...

Flap önce halka açılacak, sonra otel zinciri kuracak!

Flap Kongre ve Toplantı Hizmetleri Oto.Tur. A.Ş halka açılmaya hazırlanıyor. Firma sonrasında ise otel zincirlerine başlayacak

Babas Kaplıca Birliği Termal Otel yaptırıp kiraya verecek!

Babas Kaplıca Birliği Bolu'da 4 yıldızlı termal otel yaptırıp kiraya verecek

Uludağ'daki otel ve mekanik tesisi yıkımı için son 10 gün!

Uludağ birinci bölgede 14 otel ve 4 mekanik tesise 'kaçak alanların yıkılması' için 30 Kasım'a kadar verilen süre 10 gün sonra bitiyor

Kosifler Oto otel yatırımları Haberi

Kosifler Oto otel yatırımları

TÜRKİYE’nin en büyük BMW bayilerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif, şu anda yılda ortalama 5 bin civarında otomobil satışı yaptıklarını belirterek, “Son 4 yılda otel yatırımı yaptık. Hilton ile anlaştık ve Konya, Kütahya, Şanlıurfa ve Mardin’de 4 Hilton Granden Inn açtık. Bu otellerin inşaatlarını kendi inşaat şirketimiz yaptı” dedi.


CİRO 444 MİLYON TL


Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar da, 2013’ü 444 milyon TL ciro ile kapattıklarını ve bu yıl 575 milyon TL ciro bütçelediklerini söyledi. Pınar, 2014 yılı içerisinde 35 milyon TL’lik yeni yatırım yapmayı planladıklarını vurguladı. Pınar, “Türkiye’de otomobil sahibi olma oranı yüzde 10’larda. AB ülkelerinde ise 5 katı. Bu sektörümüzün önünün açık olduğu anlamını taşıyor” dedi.


SATIŞ %50 düştü


BARKIN Pınar, “ÖTV artışı, kredi oranlarının düşürülmesi kurların yükselişi...