19 / 05 / 2024

Köşk entegre hastanesi ne zaman açılacak

Köşk entegre hastanesi ne zaman açılacak

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk halkına acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarının bir arada yürütüleceği entegre hastane müjdesi verdi.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin satışa çıkardığı hastaneye alıcı çıkmadı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 699 milyon TL borcunu ödeyebilmek için satışa çıkardığı Özel Büyükşehir Hastanesi'ne alıcı çıkmadı. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Alan olmadı. Satmaktan vazgeçtik. Hastaneyi kar elde eden bir kurum haline getirmeye çalışacağız" dedi.

Şehir Hastaneleri için şehrin içindeki hastaneler mi kapatılıyor?

Türkiye’de 11 şehir hastanesi faaliyette, 18’inin ise ihalesi sürüyor. Son olarak “Türkiye’nin en büyük şehir hastanesi” diye tanıtılan Sancaktepe Şehir Hastanesi’nin ihalesinin iptal edilmesi, finans sorununu da gündeme taşıdı...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor!

1 milyarın üzerinde borcu olduğu iddia edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor.

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Köşk entegre hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Köşk entegre hastanesi ne zaman açılacak

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk halkına acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarının bir arada yürütüleceği entegre hastane müjdesi verdi. İlçede yaşayan 30 bin kişinin sağlık alanındaki ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Kılınç, "Entegre Hastane" taleplerinin Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yatırım programına alındığını söyledi.


Arsa tahsisi tamam

Hastanenin Köşk'e değer katacağını söyleyen Başkan Kılınç, "Vatandaşlarımızın sağlık alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için ilçemize hastane yapılması yönünde çalışmalara başlamıştık. Bu çalışmalar neticesinde hastane için arsa tahsisi yaptık. Talebimiz Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yatırım programına alındı. Köşk'ü hak ettiği noktaya taşımak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.


Yeni...