15 / 05 / 2024

Koşkar Bilişim Elektrik Elektronik İnşaat adres

Koşkar Bilişim Elektrik Elektronik İnşaat adres

Koşkar Bilişim Elektrik Elektronik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Barış Kart, Nuran Gönül tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Bağcılar, Yeni Mahallesi, Pınarcık Sokak'ta kuruldu.

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Zengin tarafından kuruldu.

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Ersen Özörs tarafından kuruldu.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ersoy tarafından kuruldu.

Ateres İnşaat Elektrik Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Ateres İnşaat Elektrik Bilişim Limited Şirketi bugün Şişli’de 700 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Arslan tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Muammer İpci tarafından kuruldu.

Demsa Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited  Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Emrah Demirci tarafından kuruldu.

Koşkar Bilişim Elektrik Elektronik İnşaat adres Haberi

Koşkar Bilişim Elektrik Elektronik İnşaat adres

Koşkar Bilişim Elektrik Elektronik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Barış Kart, Nuran Gönül tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Koşkar Bilişim Elektrik Elektronik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsa ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Koşkar Bilişim Elektrik Elektronik İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Yeni Mahallesi, Pınarcık Sokak, No:6 Kat:3...