03 / 05 / 2024

Kosova Sultan Murat Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak

Kosova Sultan Murat Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak

TİKA ile Bursa Osmangazi Belediyesi arasında Kosova'da Sultan Murat Kültür Merkezi inşa edilmesine ilişkin işbirliği protokolü imzaladı. Obiliç'te sosyal ve kültürel amaçlı bina yapılmasını içeren proje, 2014 yılında tamamlanacak.

Üsküdar Sultan Murat Mahallesi'nin sakinlerinden tapu tepkisi!

Üsküdar Bahçelievler Sultan Murat’ta orman vasfı iptal edilen 1038 ada 102 parselde tapu almak içih hak kazanan 750 hak sahibi bulunuyor. Ancak, Hazine tarafından, harcını yatıran, bütün belgelerini temin eden bu hak sahiplerine tapularının verilmediği ileri sürüldü. 

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Maskur İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maskur İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Murat Kurman tarafından kuruldu.

Denizli'deki 591 yıllık Sultan 2. Murat Camisi restore ediliyor!

Denizli'de yer alan Sultan 2. Murat Camisi'nin restorasyon çalışmalarının 2021 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Turan ve Sultan Murat Eyüboğlu ortaklığıyla kuruldu.

TİKA gönüllüleri Makedonya'da restorasyon çalışmalarına katıldı! 

TİKA tarafından düzenlenen 2019 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Makedonya'da bulunan gönüllüler, TİKA'nın Üsküp'te restorasyonu süren Sultan Murat ile Alaca camilerindeki çalışmaları inceledi. 

Trabzon'un yaylalarında kentsel dönüşüm yapılacak!

YAYLALARDAKİ ilk Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Çaykara'nın Sultan Murat Yaylası'nda start veriliyor. Kentsel Dönüşümlerle, çehresi değişen Trabzon'un şimdi de yaylalarında 'Kentsel Dönüşüm' yapılacak.

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Forest İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forest İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Orman tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan' da İstanbul, Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Sultan Murat Caddesi' nde kuruldu.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi açıldı!

İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan, modern mimarisiyle hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, sağlık turizmi hareketinde Türkiye'nin Balkanlar'daki öncüsü olmayı hedefliyor.

Küçükçekmece Sultan Murat'a yeni cami inşa ediliyor!

Sultan Murat Mahallesi’nde İBB Meclisi İkinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ tarafından yapımı üstlenilen caminin temel atma törenine, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...

ÇTR Yapı Limited Şirketi kuruldu!

ÇTR Yapı Limited Şirketi, Tolga Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Aralık' ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi, Vatan Sokak Beyaz Apartmanı 'nda kuruldu.

Kosova Sultan Murat Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak Haberi

Kosova Sultan Murat Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak


TİKA ile Bursa Osmangazi Belediyesi arasında, Kosova'da Sultan Murat Kültür Merkezi yapılmasına ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.


Bursa Osmangazi Belediyesinin Obiliç'te sosyal ve kültürel amaçlı bina yapılmasını içeren proje, 2014 yılında tamamlanacak. Binanın mülkiyeti ve kullanım hakkı Obiliç Belediyesinde olacak.


TİKA Başkanı Serdar Çam, kardeş belediye ilişkisi çerçevesinde böyle projelerin sayısının artmasını temenni etti.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Balkanlardaki farklı belediyelrle kardeş olduklarını ve ortak projeler hayata geçirdiklerini söyledi.


Osmanlı Padişahı 1. Murat'ın, Kosova Meydan Muharebesi'nde şehit edildiğini ve iç organlarının Kosova'ya naaşının ise Bursa'ya gömüldüğünü hatırlatan Dündar, "1. Murat, iki mezarı olan bir padişahımız. Bizler de Osmangazi Belediyesi olarak her yıl ağustos ayında oradaki kabri başında Sultan Murat'ı anıyoruz. Obiliç Belediye Başkanı ile yaptımız görüşmelerde orada kültür merkezi yapmayı taahhüt ettik,...