03 / 05 / 2024

Koşuyolu Excellence güncel ev fiyatları

Koşuyolu Excellence güncel ev fiyatları

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Koşuyolu Excellence güncel ev fiyatları metrekare birim bazında 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Rekora koşuyor! Elinde altını olan acil bakın! 12 Kasım 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar güncel atın fiyatlarını merak ediyor. Altın fiyatları tozdu dumana kattı, yukarı yönlü hareketine bugün de devam ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel altın fiyatları..

Gümüşte beklenen gün geldi! Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatları gün içinde yüzde 2,32 değer kazanarak yükselişe geçti. Gümüş için beklenen gün geldi ve gümüş fiyatları şu dakikalarda 13 TL seviyesini aşarak, rekora koşuyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Koşuyolu'nda yükselen Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde satışlar devam ediyor. Projede şu an 3+1 ve 4+1 konutların satışları yapılıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi belli oldu mu? İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Excellence Koşuyolu ödeme kampanyası!

Excellence Koşuyolu ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor.  Sur Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Koşuyolu'nda hayata geçirilen projede 184 konut ve 27 ticari birim bulunuyor. 

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Az katlı konutların butik şıklıkla bir araya geldiği Koşuyolu Konakları'nda 58 daire bulunuyor. 

Muhit Sancaktepe güncel ödeme koşulları!

Muhit Sancaktepe projesi toplam 217 adet daire ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Muhit Sancaktepe güncel ödeme koşulları kapsamında uygulanan kampanyaya göre indirim ve faiz oranı fırsatları sunuluyor...

Semt Bahçekent Evleri güncel ödeme koşulları!

Semt Bahçekent Evleri güncel ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Excellence Koşuyolu fiyat listesi!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Excellence Koşuyolu projesi Haziran 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Excellence Koşuyolu fiyat listesi...

Koşuyolu Excellence güncel ev fiyatları Haberi

Koşuyolu Excellence güncel ev fiyatları

İstanbul Koşuyolu'nda inşa edilen projede 184 daire ve 27 ticari birim yer alıyor. 57 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olan projenin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Dört apartman bloğu ve bir rezidanstan meydana gelen Koşuyolu Excellence Evleri, Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Sur Yapı Excellence projesindeki konutlar, 57 metrekare ile 381 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 


Koşuyolu Excellence güncel ev fiyatları metrekare birim bazında 15 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje bünyesinde vade farksız sıfır peşinatla 20 yıla kadar taksit imkanı sunuluyor. 


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Sedef...