28 / 04 / 2024

Gümüşte beklenen gün geldi! Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüşü olanlar acil bakın

Gümüşte beklenen gün geldi! Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatları gün içinde yüzde 2,32 değer kazanarak yükselişe geçti. Gümüş için beklenen gün geldi ve gümüş fiyatları şu dakikalarda 13 TL seviyesini aşarak, rekora koşuyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları...



Milyonlarca yatırımcı gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları doların değer kaybetmesi ile hızla yükselişe geçti ve şu dakikalarda adeta rekora koşuyor. 13 TL sınırını aşan gümüş fiyatları, yatırımcılar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Gün içinde yüzde 2,32 değer kazancıyla fırlayan gümüş fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Gümüş fiyatları pandemiden bu yana en büyük yükselişine imza attı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön