27 / 04 / 2024

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.



Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu. İstanbul Altunizade'de inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Konumu ve sosyal donatıları ile göz dolduran proje nin inşaatı tamamlandı. Projenin oturmaya hazır evleri alıcılarını bekliyor.

Doğayla iç içe bir yaşam imknanı sunan Koşuyolu Koru Evleri, İstanbul'un gözde semti Altunizade'de Validebağ korusuna komşu olarak yükseldi. Bütün sosyal donatıları tamamlanmış 'Koşuyolu Koru Evleri', Selçuk Ecza Holding güvencesiyle satışa sunuldu.

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Konumu ve mimarisiyle göz dolduran Koşuyolu Koru Evleri, yüzde 85'i doğayla iç içe toplam 28 bin metrekarelik bölgede 13 blok ve 196 daireden oluşmaktadır. Farklı büyülükte 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon, öte yandan dubleks seçeneklere de sahip lüks daireler, 'en iyisi için en iyileri' bir araya getirildi. Vitrifiye, Armatür, beyaz eşya, mermer ya da seramik ürünlerinde tercih edilen dünyanın önde gelen markaları, sakinlerine yüksek standart inkanı sunuyor. Tamamı tamamlanmış, oturmaya hazır konutlar; yerden ısıtma sistemi, ferah odaları, tüm ihtiyaçlara hitap eden donanımlı mutfakları, aydınlık yaşam alanlanı ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle dikatleri çekmeyi başarıyor.

Koru, şehir ve deniz manzaralı konutlar, Anadolu Yakası'nın gözde semti Altunizade'de Validebağ Korusu'na komşu oluyor. Proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 1 km yakınlıkta bulunurken metro ve metrobüs duraklarına yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yollarına kolayca ulaşılabilecek benzersiz bir lokasyonda yer alıyor. Bazı alışveriş merkezleri dakikalar içinde ulaşılabilecek yakın çember içinde yer alırken seçkin okullar ve hastaneler ise komşu sayılabilecek konumda bulunuyor.

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Koşuyolu Koru Evleri'nin her katında iki daire yer alıyor. Konutlarda ortak, misafir ve ebeveyn banyoları ile toplam  3 banyo bulunuyor. Bloklarda ise her daire için minimum 15 metrekarelik kilitli depolar da mevcut olarak yer alıyor. Her daire için en az üç araç otoparkı verilirken ayrıca ek olarak misafir araçlar için de otoparklar imkanı sğlanmış durumda.

Projenin sosyal alanları; 250 metrekarelik spor salonu, spa ve sağlık tesisi, 1.190 metrekare açık havuz alanı,320 metrekare kapalı havuz alanı ve 250 metrekare açık havuz, 5000 metrekarelik yürüyüş alanı,   cafe ve peyzaj alanı içerisinde 200 metrekarelik açık çocuk parkı yer alıyor. Fiber internet imkanları ile site sakinlerine yüksek hızda dijital iletişim imkânı sunuyor.

Koşuyolu Koru'da stokta kalan daireler satışta!

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

 


Geri Dön