02 / 05 / 2024

Koteks İstanbul ve Ankarada gayrimenkul satacak

Koteks İstanbul ve Ankarada gayrimenkul satacak

Birko Birleşik Koyunlular Mensucat Ticaret ve Sanayi A.Ş., İstanbul İkitelli'de 3 katlı dükkan ile Ankara'da bir daire satacağını KAP'a bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Darülaceze Başkanlığı'ndan İstanbul ve Balıkesir'de satılık 45 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ve Balıkesir illerinde bulunan 45 gayrimenkulü satıyor...

3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik o analizi...

İstanbul ve Ankara'da kaç boş daire var?

Türkiye genelinde kira fiyatları hızla yükseliyor. İstanbul ve Ankara'da ise konut stoku hızla azalıyor. Peki, İstanbul ve Ankara'nın konut stoku ne durumda? İşte detaylar...

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

SGK İstanbul ve Kocaeli'deki 36 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 36 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ İstanbul ve Kocaeli'de 8 muhtelif arsayı bugün satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 8 muhtelif arsayı bugün satıyor. Müzayede saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ İstanbul ve Kocaeli'de 8 muhtelif arsayı yarın satışa sunuyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul ve Kocaeli'de bulunan 8 muhtelif arsayı yarın satışa sunuyor. Müzayede yarın saat 11:00'de yapılacak.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

TOKİ İstanbul ve Kocaeli'de 8 muhtelif arsayı satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 8 muhtelif arsayı satıyor. Müzayede 24 Şubat Çarşamba günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

ÖİB'den İstanbul ve Aydın'daki iki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında yer alan İstanbul ve Aydın'da yer alan iki taşınmazın satışını onayladı.

İstanbul ve Antalya yabancıya konut satışının 3'te 2'sini sırtladı!

TÜİK'in verilerine göre, İstanbul ve Antalya, yabancıya konut satışını sırtlamaya devam ederken, bu yılın ocak-ekim döneminde 31 bin 423 adet konut satıldı.

Koteks İstanbul ve Ankarada gayrimenkul satacak Haberi

Koteks İstanbul ve Ankarada gayrimenkul satacak

"Yönetim Kurulumuz yapmış olduğu toplantısında, KOTEKS A.Ş (% 99,9 Birko A.Ş bünyesinde bulunan Pazarlama Şirketi) ye ait,  TEM Oto Yolu E-6 Yolu Gişeler Yanı Masko Mobilyacılar Sitesi,  2 Ada No: 19-21 İkitelli/İSTANBUL adresindeki 1330 M2 kapalı alanı bulunan 3 katlı dükkan ve şirketimizin Ankara İrtibat Bürosu olarak kullandığı Sancak Mah. Kahire Cad. No: 8/2 - Çankaya / ANKARA adresinde bulunan dairenin satılması konusunda gerekli çalışmaların başlatılmasına  karar verilmiştir....