05 / 05 / 2024

KOTO inşaat heyeti projeleri

KOTO inşaat heyeti projeleri

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Gaziantep'te spor salonu inşaatı ihalesi 19 Eylül'de!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, kapalı spor salonu inşaatı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihale ediyor..

384 bin inşaat ustasına Mesleki Yeterlilik Belgesi verilecek!

Türkiye'nin 81 ilindeki 384 bin inşaat ustasına, "Mesleki Yeterlilik Belgesi" verileceği bildirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı heyeti uygulamayı ilk kez Kayseri’de başlatacak.

Bina inşaatı maliyet endeksi Ekim-Aralık 2015!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), verileri 3 ayda 1 olarak Tüketici Hakem Heyeti tarafından açıklanıyor. İşte bina inşaatı maliyet endeksi Ekim - Aralık 2015 verileri..

CHP heyeti viyadük inşaatını inceledi!

Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkisi’nde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılmasıyla, demir ve harçların altında kalan 4 işçinin hayatlarını kaybettiği yerde CHP heyeti inceleme yaptı.

KOTO'dan inşaat sektörüne özel arama konferansı!

KOTO Başkanı Özdağ, Kocaeli Merkez ve Gölcük’te düzenlenen, sonuçları ticari hayatın canlandırılması noktasında büyük umut aşılayan arama konferanslarının inşaat sektörü için de düzenleneceğini söyledi.

Gaziantepspor Stadı'nın inşaatı 2016 yılında bitecek!

Gaziantepspor heyeti, yaklaşık 33 bin kişi kapasiteye sahip stadın inşaatında incelemelerde bulundu Asbaşkan Konca: "İnşallah gelecek sezonun ikinci yarısı itibariyle yeni stadımızda yerimizi alacağız" dedi.

Fransız işadamları Kayseri'de inşaat malzemeleri yatırımı yapacak!

Fransa'nın Strasburg şehrinden gelen işadamları heyeti Kayseri Sanayi Odası Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti. Heyet, Kayseri'de ki yatırım imkanlarını araştırmak ve inşaat malzemeleri üzerine yatırım yapmak için geldi..

Fethiye'deki AVM inşaatını bilirkişi heyeti inceledi!

Muğla 1. İdare Mahkemesi heyeti ve bilirkişilerden oluşan ekip Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan ve tamamlanma aşamasına gelen alışveriş ve yaşam merkezi (AVM) inşaatında keşif yaptı...

MAKİAD inşaat komitesi, Kayseri’ye iş gezisi düzenledi!

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi Başkanı Serhat Özbek başkanlığındaki gezi heyeti, Kınaş İnşaat, Sebat Alüminyum, Exradoor çelik kapı gibi Kayserin’nin inşaat sektöründe öncü firmaları ziyaret etti...

MAKİAD İnşaat Komitesi’nden Gaziantep’e iş gezisi!

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi ticaret ve yatırım heyeti, Gaziantep’e iş gezisi düzenleyerek ildeki önemli inşaat projelerini inceledi. İş heyetinin ilk durağı Antepia Projesi oldu....

Venezuela heyeti, Türk işadamları ile inşaat için görüşme yapacak

Venezuela heyeti, Türk işadamları ile petrol, kuru gıda, inşaat ve tekstil ithalatı için görüşmeler yapacak

KOTO inşaat heyeti projeleri Haberi

KOTO inşaat heyeti projeleri

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni fırsatlar yaratmak için Azerbaycan’a gidiyor. 

Gebze Gazetesi'nde yer alan habere göre, ihracat atağı başlatan KOTO üyeleri, Konut İnşaatı Grubu’nun yer aldığı 2. Meslek Komitesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Azerbaycan programına katılıyor. Program, 23- 26 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek.

Programa KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Üyesi Mert Kavşut, 2. Meslek Komitesi Üyesi Faruk Mamik, inşaat ve mühendislik sektöründe faaliyet gösteren iş insanları Hasan Tahsin Karaosmanoğlu, Ceyhan Çağlayan, Abdulsamet Ünaltın, Abdullah Üstübi, Soner Feratoğlu, Veli Başkurt, Erdal Torunoğulları, Nurettin Bulut katılım gösterecek. 

İlk gün 18.Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’na gidecek olan heyet, sektör temsilcileriyle bir araya gelecek. 2. ve 3. gününde ise Azerbaycanlı iş insanlarıyla temas kuracak heyetin...