05 / 05 / 2024

KOÜ Teknopark ek hizmet binası

KOÜ Teknopark ek hizmet binası

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Düşük faizli konut kredisinde detaylar netleşti mi? Hangi ek şartlar getirilecek?

Dar gelirliler için hazırlanan konut kampanyasına ilişkin ayrıntılar belli olmaya başladı. Yaşanan haksızlıkları engellemek için ek koşulların getirilmesi beklenen kampanya için 1,20 faiz oranı ve 120 ay vade olanağının sağlanması bekleniyor. İşte yeni konut kampanyasında son gelişmeler…

Ayçiçek yağına büyük indirim: Duyan o markete koşuyor

Ayçiçek yağına o marketten büyük indirim geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı düştü. İşte indirimle alakalı merak edilen tüm ayrıntılar...

En ucuz Ayçiçek yağı o markette satılıyor. Ucuzdan almak isteyenler koşsun

En ucuz Ayçiçek yağının hangi markette satıldığı ortaya çıktı. Ucuz yağ almak isteyenler için fırsat alışverişi olarak duyuruldu.

Dolar çıldırdı, zirveden zirveye koşuyor! Bakan Şimşek konuştu!

Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin edip göreve başladıktan sonra sosyal medyada ilk mesajını paylaştı. Şimşek, açıklamasını Türkçe olarak yayımlayarak, "Önceliğimiz güvenilir bir program tasarlamaktır" ifadelerini kullandı.

Piyasalarda ‘Şimşek’ coşkusu! Borsa yeni rekorlara koşuyor! İşte BIST 100 endeksinde yeni tahminler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Geçen hafta Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına geleceği söylentileri ile coşan borsada yükseliş sürüyor. Peki yükseliş nereye kadar sürecek? Dolar ne olacak?

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

Ayçiçek yağında bu indirim ilk defa yapıldı! Torbasını sepetini alan o markete koştu.. Elinizi çabuk tutun

Ayçiçek yağına gelen arka arkaya indirimlere bir yenisi daha eklendi. 1 litrelik Abalı Ayçiçek Yağı 33,90 TL'den satışa çıkaran marketin ismi ve kampanyanın detayları vatandaş tarafından araştırılıyor. 

Yüksek enflasyon karşısında maaşlar eridi! Memurlar ek zam ve refah payı istiyor!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Geylan, giderek zorlaşan hayat koşullarında memurların geçinmekte zorlandığına işaret ederek ek zam talebinde bulundu. Geylan, ayrıca memurlara da dini bayramlarda ikramiye verilmesi gerektiğini dile getirdi.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Market'te Birlikten Berekete kampanyası çerçevesinde yüzleri güldüren dev indirimler açıklandı. Yüzde 35'e varan indirim başladı. Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu!  İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

A101'de çılgın indirim başladı! Son 2 gün koşun! Komili 5 Litre ayçiçek yağı 147 TL! 17 Mart 2023 A101 fiyat listesi

A101, 'Haftanın Yıldızları' adı altında birçok üründe indirim satışa sunuluyor. En çok satılanlar arasında Komili 5 Litre ayçiçek yağı 147 TL Peki A101 Haftanın Yıldızları kataloğunda yer alan ürünler neler, fiyatları ne kadar? İşte 17 Mart 2023 haftası A101 Yıldızları fiyat listesi...

Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasına özel indirimli ürünleri tek tek duyurdu. Peki, Migros'ta hangi ürünlerde indirim var? Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, tam yağlı beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

KOÜ Teknopark ek hizmet binası Haberi

KOÜ Teknopark ek hizmet binası

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini yaklaşık 5 kat artırmak amacıyla yaklaşık üç yıl önce ihale
edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

SU BASIYORDU

En Kocaeli'den Furkan Çalışkan'ın haberine göre; Başiskele sınırlarında bulunan Yeniköy’de, The Ness Otel’in hemen yanındaki mevcut ana binası hem yetersizdi, hem de sadece yağmur basmalarıyla gündeme geliyordu. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve ihtiyaçları gidermek için bölgenin arkasındaki boş alanda toplam 4 bloktan meydana gelecek büyük bir ek bina inşaatı için ihaleye çıkıldı.

ÜÇ YIL ÖNCE BAŞLADI

Recep Ekşi'nin şirketi Yavuz Dekorasyonun 2017'de aldığı ihale ilk yıl normal hızda gerçekleştirildi. Hafriyat çalışmalarına başlandı ve temeli atıldı. Ancak 2018'de yaşanan döviz krizi nedeniyle inşaat maliyetleri inanılmaz artınca, çalışmalar iyiden iyiye yavaşladı. Ekşi’nin firması,  geçen yıl neredeyse tek çivinin çakılmadığı projeden ayrılmak zorunda kaldığını ifade etti.

HÜLAGÜ: YENİ İHALE YAPACAĞIZ

Üniversitesi Rektörü Prof....