15 / 05 / 2024

Dolar çıldırdı, zirveden zirveye koşuyor! Bakan Şimşek konuştu!

Dolar çıldırdı, zirveden zirveye koşuyor! Bakan Şimşek konuştu!

Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin edip göreve başladıktan sonra sosyal medyada ilk mesajını paylaştı. Şimşek, açıklamasını Türkçe olarak yayımlayarak, "Önceliğimiz güvenilir bir program tasarlamaktır" ifadelerini kullandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği kabine revizyonu sonrasında Mehmet Şimşek, Yeni Kabine'de Hazine ve Maliye Bakanı olarak görevlendirildi. Bu atama, 28 Mayıs'ta yapılan 2. tur seçimlerindeki zaferinin ardından gerçekleşti. Kabine'de büyük değişiklikler yaşanırken, eski dönemden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam etti. Kabinedeki en dikkat çeken değişiklik ise Nureddin Nebati'nin yerine Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinin Mehmet Şimşek'e verilmesi oldu.

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön