29 / 04 / 2024

Yüksek enflasyon karşısında maaşlar eridi! Memurlar ek zam ve refah payı istiyor!

Yüksek enflasyon karşısında maaşlar eridi! Memurlar ek zam ve refah payı istiyor!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Geylan, giderek zorlaşan hayat koşullarında memurların geçinmekte zorlandığına işaret ederek ek zam talebinde bulundu. Geylan, ayrıca memurlara da dini bayramlarda ikramiye verilmesi gerektiğini dile getirdi.



Her geçen gün zorlaşan hayat koşulları karşısında geçinmekte zorlanan memurlar ek zam istiyor. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Talip Geylan, alım güçlerinin artırılması için memurlara ek zam ve refah payı verilmesini istedi. Geylan, hükümetin asgari ücretlilere, çiftçilere, işçilere ve esnafa müjdeli haberler verirken memurların da ‘ek zam’ müjdesi beklediğini dile getirdi.

Yüksek enflasyon karşısında maaşlar eridi! Memurlar ek zam ve refah payı istiyor!

Geylan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunarak 1 Mayıs'ın, çalışanların tüm sorunlarının gündeme taşındığı ve çözüme kavuşturulduğu bir süreç olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

Hükümetin yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde toplumun her kesimine müjdeli haberler verdiğinin altını çizen Geylan, istihdamın korunmasının, işsizliğin önlenmesinin güvenli bir gelecek açısından önemine işaret etti. Türkiye Kamu-Sen olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde insan onuruna yaraşır bir yaşam, adil bir gelir dağılımı, güvenceli bir çalışma hayatı istediklerini vurgulayan Geylan, memurlara ek zam ve refah payı verilerek alım güçlerinin yükseltilmesini istedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön