14 / 05 / 2024

Yüksek enflasyon karşısında maaşlar eridi! Memurlar ek zam ve refah payı istiyor!

Yüksek enflasyon karşısında maaşlar eridi! Memurlar ek zam ve refah payı istiyor!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Geylan, giderek zorlaşan hayat koşullarında memurların geçinmekte zorlandığına işaret ederek ek zam talebinde bulundu. Geylan, ayrıca memurlara da dini bayramlarda ikramiye verilmesi gerektiğini dile getirdi.



DEPREM BÖLGESİNDE PSİKOLOJİK DESTEK

Talip Geylan, deprem bölgesinde görev yapan kamu çalışanlarının ihtiyaçlarına da değinerek başta barınma gereksinimi olmak üzere ekonomik, sosyal ve psikolojik olarak bölgede görev yapan kamu personelinin desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi. Geylan, ayrıca memur maaş sisteminin sadeleştirilmesini, memurların kamu hizmetinin gerektirdiği niteliklere uygun bir maaş almalarının sağlanmasını da talep etti. Geylan ayrıca kamuda mülakat uygulamasının da bir an önce kaldırılması gerektiğine dikkat çekerek liyakat ilkesinin hayata geçirilmesi gerektiğine işaret etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön