06 / 05 / 2024

KOÜ Teknopark projeleri

KOÜ Teknopark projeleri

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOÜ Teknopark’ta geliştirilen projelerin ve üretilen yazılımların pazarlanması için arama konferansı düzenleyeceklerini söyledi.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

İrfan Aşıkoğlu'nun 'Toprak kaybettirmez' felsefesi!

"Toprak kaybettirmez" felsefesiyle yola çıktıklarını belirten Aşıklar Grup AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu inşaat sektörü başta olmak üzere projeleri, kalite politikaları ve devam eden çalışmalarını anlattı.

Muğla Teknopark için imzalar atıldı!

Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde oluşturulan Muğla Teknopark A.Ş.'nin yönetim kurulu Haziran ayında yapılan toplantıda belirlenmişti. 11 kişilik yönetim kurulunun ardından şirket ortakları da noter huzurunda yapılan ana sözleşme imzası ile Teknopark A.Ş.

Antalya hızlı tren projeleri 2017'de tamamlanacak!

Antalya hızlı tren hayaline iki koldan koşuyor. Kenti Eskişehir ve Kayseri üzerinden hızlı tren ağına bağlayacak iki yatırımın etüt projeleri 2017’de tamamlanıyor.

Teknopark Projesi inşası hızlandırılıyor!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, ilgili müdürlerin katılımı ile Valilik 75.Yıl Toplantı Salonu’nda Teknopark Projesi hakkında toplantı yapıldı.

KOÜ Teknopark'ta projelerin tanıtımı yapılacak!

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOÜ Teknopark’ta geliştirilen projelerin ve üretilen yazılımların pazarlanması için arama konferansı düzenleyeceklerini söyledi.

Ofton İnşaat Koşuyolu, Kandilli ve Bomonti'de projelere hazırlanıyor!

"Elysium" markası ile konut projeleri geliştiren Ofton İnşaat, 2015 yılında da yeni projelere hazırlanıyor. Ofton İnşaat İstandul'da Koşuyolu, Kandilli ve Bomonti'de yeni projeler inşa edecek.

Ergün Koç, Karacabey'e yapılacak mega projeleri açıkladı!

Karacabey'in bağımsız Belediye Başkanı Ergün Koç, 2014 yılında ilçeye yapılacak "mega projeler" adını verdiği yatırımları açıkladı. Ergün Koç, bunların Karacabey'in olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti.

Faizsiz konut projeleri İstanbul 2013!

Müşterilerini uygun koşullarda ev sahibi yapan inşaat yatırımcıları, taksitlerde de faizi kaldırdı. İşte 12 aydan 108 aya kadar sıfır faizle ev sahibi yapan o konut projeleri...

Tuzla, markalı konut projeleri ve açılan AVM'ler ile yeni yaşam merkezi oldu!

Tuzla, markalı konut projeleri, AVM ve otel çalışmaları ile alternatif bir yaşam merkezi halini aldı. Teknopark ve Tübitak gibi gelişim projeleri ise ciddi bir iş nüfusunu Tuzla’ya çekerek bölgenin yapısını yakın zamanda değiştirecek

Kurtköy inşaat sektörünün gözbebeği oldu!

HABOM ve Teknopark projeleri bölgenin yapısını değiştirmeye hazırlanırken inşaat şirketleri de yeni projeler geliştiriyor. Bölgedeki üniversiteler stüdyolara talebi artırırken projelerde metrekare fiyatları 4 bin TL'ye kadar çıktı

KOÜ Teknopark projeleri Haberi

KOÜ Teknopark projeleri

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOÜ Teknopark’ta geliştirilen projelerin ve üretilen yazılımların pazarlanması için arama konferansı düzenleyeceklerini söyledi


Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Başiskele iftarı öncesi gerçekleştirdiği üye ziyaretleri kapsamında KOÜ Teknopark A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdüren firmaların temsilcileriyle de bir araya geldi. Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası ve GOSB AŞ ortaklığında yönetilen, ilimizin teknoloji üssü KOÜ Teknopark A.Ş.’de firma temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştiren Başkan Özdağ’a KOTO Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Çoşan, Mehmet Temizel, Murat Altun, Meclis Üyeleri Mikail Kayacı, Sedat Yazıcı, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Meryem Ustaoğlu ve KOTO Üye İlişkileri Servisi Müdürü Tanju Soytekin eşlik etti.

YAKINDAN İNCELEDİ

KOÜ Teknopark Genel Müdürü Sadık Semizoğlu ve kendisi de KOÜ Teknopark’ta faaliyetlerini sürdüren Meclis...