28 / 04 / 2024

Kourtney Kardashianın kiraladığı ev

Kourtney Kardashianın kiraladığı ev

Kourtney Kardashian 3 çocuğu ve erkek arkadaşıyla tatile çıktı. Kim Kardashian'ın 37 yaşındaki ablası Kourtney Kardashian tatilde kiraladıkları ev için gecelik 7 bin dolar ödedi.

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Kiracılar bunlara çok dikkat etmeli yoksa başınız ağrır! Ev sahibi kiracıyı evden çıkarabilir mi?

Kiracıların, kiraladıkları konuta dair ve hakları hakkında belli başlı bilgiye sahip olmaları gerekir. İşte o haklar ve bu konuda merak edilenler!

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Kaymakamlık müdüründen görülmemiş sahtecilik: Manukyan'ın dairelerini sahte belgelerle kiraladı!

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Kiracı doğalgaz aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Kiracıların kiraladıkları meskene ya da işyerine girmeden önce almaları gereken abonelikler arasında doğalgaz aboneliği bulunuyor. 2022'de kiracı doğalgaz aboneliği ücreti ne kadar oldu? İşte yanıtı...

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Tim Cook, La Quinta’dan ev aldı!

Apple CEO'su Tim Cook, Güney Kaliforniya'da 10 milyon dolar bedelle bir konut satın aldı. Cook'un komşuları arasında Kourtney Kardashian ve Phil Knight yer alıyor.

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Kim Kardashian'a kripto para için uyarı!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan kripto paralara yönelik reklam yapması sonrasından İngiltere'den uyarı geldi. 

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün kiraladığı tarım arazileri mecliste!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ihale yoluyla kiralanan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Eda Ece kiraladığı daireyi satın aldı!

Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Eda Ece Ulus'ta kiraladığı daireyi satın aldı.

Kourtney Kardashianın kiraladığı ev Haberi

Kourtney Kardashianın kiraladığı ev

Kim Kardashian'ın 37 yaşındaki ablası Kourtney Kardashian 3 çocuğu ve erkek arkadaşıyla tatile çıktı.



Tatilde kiraladıkları ev için geceliği 7 bin dolar ödeyen Kardashian, tam bir ay boyunca tatil yaptı.



Evin 7 odası, 8 banyosu, oyun salonu ve spor salonu var.