28 / 04 / 2024

Kim Kardashian'a kripto para için uyarı!

Kim Kardashian'a kripto para için uyarı!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan kripto paralara yönelik reklam yapması sonrasından İngiltere'den uyarı geldi. 



Britanya Mali Yürütme Otoritesi (FCA) Başkanı Charles Randell, Cambridge'de katıldığı bir konferansta 'sahte Ethereum' (Ethereum Max) reklamı yapan Kim Kardshian'ı eleştirdi.

Sputniknews'te yer alan habere göre; Randell, açıklamasında, "Hayatımızın çoğunu çevrimiçi olarak yaşarken, çevrimiçi ticaretin başka hiçbir işletmede hoş görmeyeceğimiz şekillerde çalışmasına izin veremeyiz" dedi.

Kim Kardashian a kripto para için uyarı!

Ek olarak Randell ayrıca, "Faaliyetlerimiz, insanları yatırım sahtekarlığından ve dolandırıcılıklardan koruyan kuralları içermektedir" şeklinde konuştu. Kardashian, Haziran'da 200 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ethereum Max'in reklamını yapmıştı.

Kardashian'ın paylaşımını sert bir şekilde eleştiren Randell, Ethereum Max'in Bitcoin'den sonra dünyanın en popüler ikinci kripto para birimi olan Ethereum'a bağlı olmadığının altını çizdi. Kardashian'ın gönderisinin Instagram kurallarına uygun bir reklam olarak kaydedildiğini söyleyen Randell, Ethereum Max'ın bir dolandırıcdan ibaret olup olmadığı konusunda net bir bilginin olmadığı dile getirdi. FCA, ekonomik varlıkların İngiltere hükümetinin finansal hizmetler tazminat planı tarafından desteklenmemesi sebebiyle yatırımcıların potansiyel olarak tüm paralarını kaybedebileceğini öne sürerek kripto para riskine karşı çok kez uyarıldı.

Rusya'dan Bitcoin açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön