28 / 04 / 2024

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...



Altın fiyatları dünkü faiz kararının ardından düşüşe geçti. Ekranlarda 1580 liraya kadar gerileyen gram altının sonraki seyrini açıklarak, altın borcu olanlara seslendi. İslam Memiş,  kararın ardından çakılan dolar, euro ve gram altın için  uzun vadede bu düşüşlerin kalıcı olup olmayacağı konusunda öngörülerini aktardı. 

 Gram altın için uyarım var diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

GRAM ALTIN İÇİN UYARIM VAR!

Gram altın TL dolar kuru ile çakıldığını söyleyen Memiş ''uyarım var'' diyerek yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu. Memiş ''Ekranda gördüğünüz fiyatlara aldanmayın. Gram altın TL 1588 ekranlarda ancak serbest piyasalarda 1650 - 1690 lira aralığında. Neredeyse 100 liralık fark var. 80, 90, 100 liralık farkları daha önce ifade ettik. 1546'dan serbest piyasalarda bir işlem gerçekleşmedi. En düşük 1662 lira oldu serbest piyasalarda. Bir saat içinde alım yapanlar iyi karar verdi faiz kararı sonrası. Elinde TL bulunduranların da 1700 altında güzel fırsatlar yakaladı''dedi. 

Gram altının 1650 - 1690 lira seviyelerinde işlem gördüünü söyleyen Memiş, yeni bant aralığı olarak 1650 - 1700 lira seviyelerini açıkladı.

 Gram altın için uyarım var diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

 TCMB faiz kararını açıkladıktan sonra, altının bu kadar sert geri çekilmesinin doğal olduğunu ve  gram altında düşüşün kalıcı olmayacağını söyledi. İslam Memiş,  düğün yapacaklara, altın borcu olanlara seslenerek, düşüşlerin kalıcı olmayacağını tekrarladı.

Yıl sonu alakalı öngörüsünde değişikliğin olmadığını tekrar hatırlatan Memiş, 1880 TL, devamında 2000 TL  kapılarının açılacağını aktardı.

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolarda son durum! Dolar/TL bugün yükseldi mi, düştü mü? 

Geri Dön