28 / 04 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş gram altın için alım fırsatını 'Son kez' deyip açıkladı

Her dediği çıkan İslam Memiş gram altın için alım fırsatını 'Son kez' deyip açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Fed'in faiz kararından sonra  İslam Memiş yeni alım fırsatı için tarihi verdi. Rekor geliyor geç kalan kaybeder. İşte altın fiyatlarında yatırımcıları bekleyen son dakika sürprizi...



Altın fiyatları için sürpriz tahmin yapıldı. Fed kararı sonrası altın fiyatları rekor kıracak mı? Altın neler yaşanacak? Uzman isimler yatırımcıların merak ettiği tüm detayları açıkladı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

ABD Merkez Bankası Fed faiz artırımlarını sürdürüyor. Fed piyasaların beklentisi dahilinde faizi 25 baz puan artırarak yüzde 5,25'ten yüzde 5,50'ye çıkarttı. Fed faiz kararını oybirliğiyle almış oldu.

Fed Başkanı Jerome Powell, faizin Eylül ayında artırılmasına yönelik bir karar almadıklarını, verilerin henüz ellerine ulaşmadığını ve verilere göre faizi artırıp ya da sabit tutma kararı vereceklerini ifade etti.

POWELL'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR 
Fed Başkanı Jerome Powell, faiz kararı sonrasında basın açıklaması yaptı. Powell, Fed'in Eylül'deki toplantısında faiz artırımı konusunda bir karar almadığını açıkladı. Powell "Eğer veriler daha fazla faiz artırımı gerektiğine işaret eder ise buna karar veririz" dedi.


Geri Dön