27 / 04 / 2024

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş başlayınca pek çok kişi de altının alım fırsatı verip vermediğini merak etmeye başladı. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatları geçtiğimiz hafta kırdığı rekorlar sonrası kar satışı yemişti. Pek çok yatırımcının yakından takip ettiği ons altın 2223 dolara kadar yükselirken ayrıca altın gram fiyatı da serbest piyasalarda 2 bin 548 Türk Lirası'nı gördü. Zirveler sonrasında altın ibresi de aşağı döndü. Ons altın 2 bin 170 dolardan işlem görüyor. Buradan esen ters rüzgar yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın fiyatlarını da geriletti. Peki altın şu an için alım fırsatı veriyor mu? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için merak edilenleri tek tek yanıtladı. İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatları yeni haftaya sakin bir seyirle başladı. Geçtiğimiz hafta görülmüş olan zirveler sonrasında ons altın da rotasını aşağı yönlü kırdı. Ons yönlü destek bulamayan altın gram fiyatı gerilemeye başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili bazı kritik açıklamalar yaptı.

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

İSLAM MEMİŞ'TEN DİKKAT ÇEKEN ALTIN YORUMLARI

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili olarak çok önemli açıklamalar yaptı.


İslam Memiş'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde

"Ons altın geçtiğimiz hafta 2 bin 223 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Yaşanan bu artışlar sonra ons satış yedi. Cuma günü 1 günde tam 61 dolar geriledi. 2 bin 160 dolar destek seviyesi çalışmış oldu ve tepki alımı geldi.

"HER DÜŞÜŞ BİR ALIM FIRSATI"

Gram altın serbest piyasalarda 2 bin 548 TL'ye kadar çıkmıştı. Cuma günü de gram altın 101 TL'lik satış yedi. Her düşüşü bir alım fırsatı şeklinde değerlendireceğiz. Yaşanan bu düşüşler kalıcı değil.


"ONS İÇİN 2 BİN 125 DOLAR BEKLENTİMİZ VAR"

Bu hafta piyasadan sakin bir seyir bizi bekliyor. Ons için 2160-2154 dolar destek seviyeleri bulunuyor. Söz konusu bu seviyeler eğer aşağı yönlü kırılırsa 2 bin 125 dolar beklentimiz gerçekleşir.


İŞTE ALIM FIRSATI...

2 bin 500 Türk Lİrası üzerinde gram altın almayın. Ons altın 2 bin 125 dolara kadar gerilirse karşısındaki gram altını o gün alabilirsiniz. 2 bin 160 dolar karşısındaki gram altını yüzde elli alabilirsin.

 

Emekli ve asgari ücretliye zam geliyor! Tarih verildi!

Kredi faizleri zirveye çıksa da bankalara borcu olanların sayısı 40 milyonu aştı!

Geçen yıl evini satanlar dikkat! 1 Nisan'a kadar bunu yapmayana ceza var!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön