17 / 05 / 2024

Kovanağzı Kapalı Pazareeri açıldı mı

Kovanağzı Kapalı Pazareeri açıldı mı

Meram Belediyesi tarafından Küçük Kovanağzı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri, 8 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Başkan Fatma Toru, açılışa tüm Meramlıları davet etti.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Yarın piyasalarda 'kırmızı pazartesi' olacak! Altın, dolar, borsayı neler bekliyor?

Geçtiğimiz hafta para piyasalarının nabzı Kapalıçarşı'da atmaya başladı. Analistler seçim sonrası için, pazartesi “kırmızı pazartesi olacak” diyerek işaret etti. 

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi, Vestel Türkiye'de kadim bir geçmişe sahip olan markadır. Gözü kapalı herkesin güvenip ürünlerini aldığı Vestel çamaşır makinesinde de halkın teveccühüne mazhar oluyor. Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

15 Şubat Çarşamba günü piyasalarda hareketlilik arttı. Deprem dolayısı ile bir haftadır kapalı olan borsa yeniden açılırken dolar/TL kuru resmen uçtu. Yeni rekor... Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

Otomatik kapanma teknolojisiyle bu ütüye gözü kapalı güveneceksiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm çok çabuk bozuluyor diyen ev hanımları için Tefal, üstün buhar gücü ile özel bir kireç yönetim sistemini bir araya getirerek ütünüzün ömrünü uzatıyor. En zorlu kırışıklıkların bile üstesinden gelen motor gücüne sahip Tefal ütü ev hanımları tarafından terih ediliyor.

Tefal Turbo Pro Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Kıyafetleriniz kusursuz bir görünüme sahip olsun istiyorsanız bu ütüye gözü kapalı güvenin.

Ona gözünüz kapalı elbiselerinizi teslim edebileceksiniz! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Elbiselerinizde mükemmel sonuçlar görmek istiyorsanız bu indirimli ürünler tam size göre.

Vestel'de sizi uyaran zaman ayarlı alev teknolojisi İle tanışın! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre Ocaklar ile gözünüz arkada kalmasın. Ona gözünüz kapalı güveneceksiniz!

Altının başkentinde altın fiyatları resmen açıkladı! Aradaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altının Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları resmen açıklandı. İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları ile aralarındaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Kahramanmaraş 6 Eylül 2022 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son dakika! Kapalı Çarşı'da iniş çıkış devam ediyor! İşte 19 Temmuz altın fiyatları!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılarının gözü kulağı ise Kapalı Çarşı fiyatlarında. İşte 19 Temmuz altın fiyatları...

Dolarda müthiş yükseliş! Kapalıçarşı'da bir ilk oldu ve rezerv para euroyu geçti

Doların hız kesmeyen artışı Kapalıçarşı'da bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Kurban Bayramı sonrasına hızlı bir giriş yapan dolar kuru piyasada ilk kez euro paritesini geçmeyi başardı. İşte dolarda neler dedirten inanılmaz rakamlar..

Kovanağzı Kapalı Pazareeri açıldı mı Haberi

Kovanağzı Kapalı Pazareeri açıldı mı


Küçük Kovanağzı Mahallesi’nde nisan ayında temelini attıkları kapalı pazar yeri inşaatını 6 ay içinde tamamlayarak hizmete hazır hale getirdiklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Kapalı pazar yerinin projesinde Selçuklu mimarisini esas aldık. 8 bin 700 metrekarelik bir alanda yer alan, 4 bin 700 metrekare kapalı alana sahip kapalı pazar alanı, hemşehrilerimizin kış döneminde soğuktan, yaz döneminde ise sıcaktan korunarak alışverişlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacak. 8 Eylül 2015 Salı günü Saat 10.00’da gerçekleştireceğimiz açılış törenine tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 



Meram...