19 / 05 / 2024

Kovancı Yapı iletişim

Kovancı Yapı iletişim

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri 4 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Malin Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malin Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Cem Kovancı tarafından kuruldu.

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri 4 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kovancılar'a öğrenci yurdu ve gençlik merkezi inşa edilecek!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçeye gençlik merkezi ve yüksek öğretim kız erkek öğrenci yurtlarının yapılacağını söyledi. Şuay Alpay gençlik merkezi ve yüksek öğretim öğrenci yurtlarının olurunu çıkarttı.

Elazığ Kovancılar'a öğrenci yurdu inşa edilecek!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçeye gençlik merkezi ve yüksek öğretim kız erkek öğrenci yurtlarının yapılacağını söyledi.

Kovancılar'da afetzede ve TOKİ konut sahiplerine yüzde 30 indirim!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar yaptığı açıklamada yapılan girişimler sonucu afetzede ve TOKİ konut sahiplerinin konut fiyatlarında yüzde 30'luk gibi bir indirim olacağı müjdesini verdi.

Kovancılar Toki Konutları'na yeni yol yapılıyor!

Kovancılar ilçesindeki TOKİ Mahallesi için yapımı devam eden yeni yol çalışmasında çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçe Jandarma Komutanlığının alt kısmından geçip TOKİ'ye bağlanacak olan yaklaşık 2 kilometrelik yol için çalışmalara hız verildi.

Kovancılar'a park yapıldı!

Elazığ’ın Kovancılar İlçesinin Bağlar Mahallesi’nde Belediyesi tarafından içerisinde spor aletlerinden, çocukların oynayacağı alanların da yer aldığı parkın büyük bir bölümü tamamlandı. Park çalışmalar tamamlanınca vatandaşın hizmetine sunulacak.

Elazığ'a arıtma tesisi yapılacak!

Elazığ'ın Kovancılar ile Palu ilçelerinin yararlanacağı arıtma tesisi hibe yoluyla Sevdili Köyü yanına yapılacağı belirlendi. Yapılması kararlaştırılan arıtma tesisi hibe yoluyla yapılacak.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Kovancı Yapı iletişim Haberi

Kovancı Yapı iletişim

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri 4 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi konusuu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak satmak ve kiraya vermek17.1.2014 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler...

Adres: Alibey Mah. Aziz Sok. Gülsor Pasajı Apt. No: 11-13/9...