24 / 05 / 2024

köy okulları tamiri

köy okulları tamiri

Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Tahirini köyündeki Duran-Dudu Gümüş İlk ve Orta okulunun 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı öncesinde boya ve tamir işleri öğretmenler tarafından yapıldı...

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Köy okulları açılsın, bakım ve onarımını biz yapalım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapatılan köy okullarının yeniden açılmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

Niğde'de kapatılan köy okulları ve lojmanlar TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki öğrenci azlığı nedeniyle kapatılan köy okullarına ve binalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kadıköy'de yatakhane binası yıkılacak okullar TBMM'de!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan yatılı anadolu liselerine ve yatakhane bölümünün yıkılması planlananlara ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal soru önergesi hazırladı..

Sivas'taki köy okulu yeniden inşa edildi!

Sivas'ta bir köy okulu, öğretmenlerin hayırseverlere yazdıkları mektuplar sayesinde toplanan paralarla adeta baştan inşa edildi. Okulları yıkık dökükken okula gelmek istemediklerini söyleyen öğrenciler, şimdi çok mutlu olduklarını söyledi.

Kars Arpaçay'da köy okulları onarılıyor!

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez ile köy okullarında başlatılan bakım onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Atıl Köy Okulları projesiyle 3 ildeki metruk binalar onarıldı!

60 genç mimarın kurduğu Herkes İçin Mimarlık Derneği, köylerde mucizeler yaratıyor. Mimarlar Atıl Köy Okulları projesiyle Giresun, Ordu ve Çorum'da metruk binaları hayata döndürdü.

İPKB'nin okulları 2014 Türkiye Mimarlık Yıllığı’na seçildi!

İstanbul Valiliği İstanbul Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yıkılıp yeniden yaptırılan Yeni Levent Lisesi, Güngören EML, Güngören Tozkoparan İÖO ve Zeytinburnu 100. Yıl TML, Arkitera Mimarlık Merkezi’nin Türkiye Mimarlık Yıllığı’na seçildi.

Ant Yapı'dan köy okullarına destek!

Kargı, Ovakent, Çaka gibi köylerde sürdürülen projelerin ardından gelen Ödemiş Projesi'ne Ant Yapı maddi destek sağladı. Atıl Köy Okulları projesine siz de destek olabilirsiniz.

Herkes için Mimarlık Derneği, eski köy okullarını yeniden inşa ediyor!

Herkes için Mimarlık Derneği, eğitime sunduğu gönüllü hizmetle gönülleri kazanıyor. "Atıl Köy Okulları Projesi" ile artık kullanılmayan okul binaları elden geçirilerek yeniden eğitime hizmet edebilir hale getiriliyor...

Şanlıurfa Spor Lisesi köy okullarını yeşillendiriyor!

Şanlıurfa'da Spor Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan ‘Yeşil gözlü ceylanların diyarı yeşilsiz kalmasın’ projesi kapsamında Şanlıurfa Ortaikizce köyü ilkokulu bahçesine çam ve akasyalardan oluşan 150 ağaç dikildi...

köy okulları tamiri Haberi

köy okulları tamiri

Duran-Dudu Gümüş İlk ve Orta okulunun idareci ve öğretmenleri, okullarını, eksiklerini bir an önce tamamlayıp yeni eğitim yılına yetiştirebilmek için yoğun tempoda çalıştı.   


Okullarını tamamen boyayan ve küçük tamir işlerini hep birlikte yapan öğretmenler, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okul binalarını eğitime hazır hale getirdiler.


 İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan, çalışma yapılan okulları ziyaret ederek, öğretmenlere gösterdikleri fedakarlık için teşekkür etti.


Köy okullarındaki öğretmenlerin örnek olacak bir çalışma yaptıklarını dile getiren Kaplan, "Fedakar öğretmen arkadaşlar sınıflarını boyayarak, yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirdiler. Pazartesi günü okullarımız eğitim öğretime eksiksiz başlayacak"...