02 / 05 / 2024

köy proje özellikleri

köy proje özellikleri

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nin, 1-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olmak üzere projeye özel oranlarla 120 aya kadar vadeli satış kampanyası devam ediyor.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Edip Can Koçkaya tarafından kuruldu.

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Ümraniye’de  150  bin TL sermaye bedeli ile Selim Aşcı tarafından kuruldu.

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile Omar Hussein A. Abdullah tarafından kuruldu.

Doku Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Doku Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nisa Taşdemir tarafından kuruldu.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Figen Çiloğlu tarafından kuruldu.

Udesing Mimarlık ve Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!    

Udesing Mimarlık ve Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Uzuner tarafından kuruldu.

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Genç tarafından kuruldu.

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

köy proje özellikleri Haberi

köy proje özellikleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle Siyahkalem A.Ş. tarafından Zekeriyaköy’de inşa edilen KÖY projesinde satışlar devam ediyor. 467 bin metrekare alan üzerinde 1.167 konut ve 15 bin metrekarelik bir çarşıdan oluşan KÖY projesinden konut sahibi olmak isteyenler için bir ay süreyle geçerli olan özel fırsatlı satış kampanyası devam ediyor. 


Bugüne dek satışa açılan konutların yüzde 60’ının satışının tamamlandığı KÖY projesinde, 1. etap konutların 2017’nin ilk yarısında teslim edilmesi planlanıyor. 

1-30 Kasım 2015 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyadan yararlanmak ve KÖY’de ev sahibi olmak isteyenler için anlaşmalı banka ve finans kuruluşları tarafından 60 ay vadede %0,38, 120 ay vadede ise %0,75 oranları ile avantajlı konut kredisi imkânı sunuluyor.

KÖY’de, konutların yanı sıra 15 bin metrekare kiralanabilir alana sahip açık hava konseptli ÇarşıKÖY de  yer...