04 / 05 / 2024

Köy projesi değerleme

Köy projesi değerleme

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Köy Projesi 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Batıyakası Köy projesinin değeri 2.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Batıyakası Köy projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası Köy projesinin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO'nun açıkladığı o rakamlar...

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Yeşil GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil GYO'nun portföylerinde bulunan varlıklar için ve 2021 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Avrasya GYO Deliyunus Köyü gayrimenkulleri değerleme raporu!

Avrasya GYO, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Deli Yunus Köyü-Türkmen Mezarlığı Mevkii, 944 Parselinde iki katlı ve üç katlı iki kargir işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı. 

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Trend GYO 2020 yılı değerleme kuruluşlarını belirledi!

Trend GYO, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. veya Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Emlak Konut KÖY projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KÖY projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı...

Körfez GYO Güre Devremülk 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesinde yer alan Güre Devremülk projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Köy projesi değerleme Haberi

Köy projesi değerleme



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Köy Projesi 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.


Kap Açıklaması:

"İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (KÖY) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2016 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.


Dosya için