01 / 05 / 2024

Köy Projesinde yeni bilirkişi raporu

Köy Projesinde yeni bilirkişi raporu

Sarıyer'de ormanlık alana inşa edilen Köy Projesi için hazırlanan imar planlarının Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa aykırı olduğu ortaya çıktı.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Kırıkkale Huzur Köy projesinde sona gelindi!

Kırıkkale'de uyuşturucu madde kullanan bireylerin sosyo-ekonomik hayata adapte olması için hayata geçirilen Huzur Köy projesinde son aşamaya gelindi. 

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Uplife Kadıköy kampanya detayları!

Teknik Yapı imzasıyla Kadıköy'de yükselen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. İşte Uplife Kadıköy kampanya detayları...

Uplife Kadıköy taksit ödemeleri!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Uplife Kadıköy taksit ödeme seçenekleri... 

2018'in ilk kampanyası KÖY projesinde başladı!

Siyahkalem’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği KÖY projesi yeni yıla 84 ay yüzde 0 vade kampanyası ile girdi.

Emlak Konut Köy projesinde 35 konutun ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesinde 35 adet konuta ait yapı ruhsatı alındı. 

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Site İnşaat'tan Kadıköy'e yeni proje!

Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, "İstanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüm kapsamında Lokum 1 projesini bitirmeye odaklandık. Yine Kadıköy'de farklı bir bölgede yeni bir projeye başlayacağız" dedi.

KÖY projesinde satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Emlak konut GYO güvencesiyle Siyahkalem A.Ş. tarafından Zekeriyaköy’de inşa edilen KÖY projesinde satışlar devam ediyor.

Siyahkalem Köy projesinde 1.000 ağaç yer değiştirecek!

Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla gerçekleştirdiği KÖY projesinde ikinci etaba başlıyor. Zekeriyaköy’de ormanlık alanda inşa edilen projede ağaç kesmemek için Opitz firmasıyla anlaşıldı. Şimdiye kadar 167 ağaç taşındı.

Köy Projesinde yeni bilirkişi raporu Haberi

Köy Projesinde yeni bilirkişi raporu

Sarıyer'deki Zekeriyaköy'de ormanlık alana inşaa edilen Köy Projesi için İstanbul 7. İdare Mahkemesi'nde açılan dava kapsamında yeni bilirkişi raporu hazırlandı. Aydınlık'ın ulaştığı bilirkişi raporunda alanı yapılaşmaya açan 1/5000 ve 1/1000'lik imar planlarının mevzuata aykırı olduğu belirtildi. Sarıyer Zekeriyaköy'de 34 parsel üzerindeki arazi, 15. Hava Füze Üssii'nün taşınmasının ardından Emlak Konut'a devredilmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da 2012'de söz konusu alanı yerleşime açan bir imar planı hazırladı. TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi imar planlarının iptali istemiyle açtığı davayı kazandı. Ancak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planlarını yeniledi. Bu süreçte Emlak Konut ile yüklenici firma Siyahkalem tarafından Köy projesi hazırlandı. Şehir Plancıları Odası'nın yeni planlar için açtığı dava tamamlanmadan projenin inşaatı başlatıldı. İstanbul 7. İdare Mahkemesi'nde yeni imar planlarının iptali...