26 / 05 / 2024

köy yoluna ev

köy yoluna ev

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Mehmet Demir, arazisinden geçen yolun üzerine, yerden 6 metre yükseklikte ev yapmaya başladı. Demir: "6 metre yüksekliğinde yaptım ki evin altından her araç rahatlıkla geçsin" dedi.

TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi: Kanunlar değişene kadar evimi kiraya vermem!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ederken, TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi kanunlar değişene kadar evini asla kiraya vermeyeceğini kaydetti.

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Çin'den yüksek ev kiralarına kısıtlama!

Yüksek ev kiraları sebebiyle harekete geçen Pekin yönetimi, kira zamlarına sınır getirdi. Artık ülkedeki konut sahipleri kiralarını yüzde 5'ten fazla artıramayacak.

Çinli muhtar köydeki herkese ev veriyor!

Çin'in en zengin köyü olan Huaxi Köyü'nün muhtarı burada yaşayan herkese ev ve araba veriyor. Fakat bu ev hediyesi için bir takım şartlar bulunuyor. 

Galler'de ev fiyatına satılık köy!

Galler'de bulunan ve tarihi köy özelliğine sahip olan Aberllefenni, 2 odalı daire fiyatına satışa çıkartıldı.

Yeni asgari ücretle kaç yılda ev alınıyor?

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret belli oldu. 2021 yılında en düşük maaş 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Peki asgari ücret kazanan vatandaşın ev alabilmesi için "yemeden içmeden" ortalama kaç yıl çalışması gerekiyor? Yeni asgari ücretle kaç yılda ev alınıyor?

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Köy Zekeriyaköy ödeme planı!

Siyah Kalem İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV, yüzde 1 peşinat ve 120 ay yüzde 0,55 faiz oranı fırsatı sunuluyor. İşte Köy Zekeriyaköy ödeme planı..

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

Elazığ Çevrimtaş köyünde yapılan evlerden ilki teslim edildi!

Elazığ'daki depremde çok sayıda ev ve ahırın hasar gördüğü Çevrimtaş köyünde, çelik konstrüksiyonlu, 91 metrekarelik 2+1 şeklindeki evde depremzede Ernek ailesi oturacak...

köy yoluna ev Haberi

köy yoluna ev

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Karaağaç köyünde oturan Mehmet Demir, kış aylarında ulaşımda sıkıntı çekince çareyi arazisinden geçen yolun "üzerine" ev yapmakta buldu.


Kış şartlarının ağır geçtiği köyünde, yola 70 metre uzaktaki evine gidip gelmekte zorlanan 65 yaşındaki Demir, yeni bir ev yapmaya karar verdi. Köy yolunun bir kısmı arazisinden geçen Demir, buraya trafiği de aksatmayacak şekilde ev yapmaya başladı.


Yolun kenarlarına kurulan 6 metre yükseklikteki beton kolonlar üzerine evini yapan Demir, inşaatı en kısa sürede bitirmeyi planlıyor. Yolun üzerinde devam eden inşaat, köye gelen vatandaşların da ilgisini çekiyor.


Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 50 yıl İstanbul'da yaşadığını, daha sonra memleketi Rize'ye döndüğünü söyledi.


Yaz kış köyde yaşadığını dile getiren Demir, "Evim yoldan 70 metre uzakta. Kış şartları burada biraz ağır geçiyor. Onun için ben...