09 / 05 / 2024

Köyce Alaçatı projesi

Köyce Alaçatı projesi

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgilerine göre proje, İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunuyor. Villa konseptiyle geliştirilen proje 16 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Cedi Osman Alaçatı'da villa kiraladı!

Yaklaşık bir senedir oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman, Alaçatı'da villa kiraladı. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Köyce Alaçatı projesi Haberi

Köyce Alaçatı projesi

Teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. 


İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgileri kapsamında projenin, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. Proje toplamda 62 adet villadan oluşuyor. 


Köyce Alaçatı Villaları şömine köşesi, seyir terası, fitness ve pilates salonu, sauna, masaj bölümü, yüzme havuzu, hobi salonu, mini mutfak, çocuk havuzu, oyun odası gibi sosyal olanaklara sahip. 


Suv Yapı Köyce Alaçatı Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 16 dönümlük arsa üzerine yayılıyor. 


İzmir Köyce Alaçatı ulaşım!

Köyce Alaçatı Konutları Alper Çizgenekat Devlet Hastanesi' ne 7,5 kilometre, Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre, Tansaş ve Macro Center'...