08 / 05 / 2024

Köyce Alaçatı satılık villa

Köyce Alaçatı satılık villa

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgilerine göre proje, İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunuyor. Villa konseptiyle geliştirilen proje 16 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Time Alaçatı satışa çıktı! 84 konutluk yeni proje!

Kaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Time Alaçatı 84 adet konutluk projesiyle satışa çıktı. Peki Time Alaçatı konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Time Alaçatı ile ilgili merak edilenler...

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Çeşme Milli Emlak'tan 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ovacık, İnönü, Alaçatı ve Reisdere mahallelerinde yer alan 5 arsayı 23 milyon 37 bin 80 TL'ye satıyor...

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Köyce Alaçatı satılık villa Haberi

Köyce Alaçatı satılık villa

Teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. 


İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgileri kapsamında projenin, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. Proje toplamda 62 adet villadan oluşuyor. 


Köyce Alaçatı Villaları şömine köşesi, seyir terası, fitness ve pilates salonu, sauna, masaj bölümü, yüzme havuzu, hobi salonu, mini mutfak, çocuk havuzu, oyun odası gibi sosyal olanaklara sahip. 


Suv Yapı Köyce Alaçatı Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 16 dönümlük arsa üzerine yayılıyor. 


İzmir Köyce Alaçatı ulaşım!

Köyce Alaçatı Konutları Alper Çizgenekat Devlet Hastanesi' ne 7,5 kilometre, Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre, Tansaş ve Macro Center'...