06 / 05 / 2024

Köyceğiz Mal Müdürlüğü

Köyceğiz Mal Müdürlüğü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde toplu konutların yapımı için imzalar atıldı. Köyceğiz Mal Müdürlüğüne ait olan tapunun mülkiyeti düzenlenen imza töreniyle TOKİ yetkilileri aracılığı ile devri yapıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), KPSS 60 puanla kamu işçisi alımına başladı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kapsamında istihdam edilmek üzere 15 kamu işçisi alımı yapılacağı açıklandı. KPSS 60 puan şartı ile yapılacak işçi alımında detaylar da bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne personel alımı: Hangi kadrolar ve şartlar geçerli?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, yeni personel alımı için başvuruları kabul edeceğini duyurdu. İlana göre başvuruda bulunacak adayların, en az lise mezunu olmalarının yanı sıra, 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. İşte bu özel iş ilanının detayları haberin devamında...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 76 işçi alıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı: KPSS'ye girenlere müjde! 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 76 işçi alımı yapılacağı açıklandı. Peki Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü hangi pozisyonlarda alım yapacak? İşte merak edilen detaylar...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Bu doğrultuda, başvuru koşulları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS’siz memur alıyor! Başvurular sadece İŞKUR’dan!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı yapacağını açıkladı. İstenilen şartlar tek tek açıklandı. İşte detaylar!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden müjde! KEGM kaptan, mühendis, tekniker ve gemici alımı yapacak!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü çeşitli unvanlarda 52 personel alacağını ilan etti. İşte başvuruya ilişkin merak edilenler...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü binası için rekor kira ödemesi!

Sayıştay raporuna göre, Euro üzerinden sözleşme imzalayan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Karaköy’de yer alan binasının 3 yıllık maliyeti 14 milyon TL'ye ulaştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası küllerinden doğuyor!

15 Temmuz hain darbe girişiminde hasar gören ve yıkılan Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet binası, akıllı bina konseptiyle yeniden yapılıyor. 

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Terme Mal Müdürlüğü'nden 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Terme Mal Müdürlüğü, Evci Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Köyceğiz Mal Müdürlüğü Haberi

Köyceğiz Mal Müdürlüğü

İlçede TOKİ tarafından yapılacak olan Toplu Konutlar için Belediyenin talep toplama ve alanın planlamasına ilişkin imar planın hazırlıklarının bitirilmek üzere olduğu bildirildi.

Köyceğiz Belediyesinden yapılan açıklamada, "TOKİ için şu ana kadar Belediyemize bin 50 talep toplanmış bulunmaktadır. TOKİ hakkında Belediyemizden 0 252 262 4005 den (133) dahili numaradan bilgi alınabilir, Köyceğiz’e hayırlı olsun” denildi.

Devir teslim törenine, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, TOKİ Emlak Dairesi Uzmanı Kadir Daşcı, Köyceğiz Malmüdürü Oğuz Bulut ve Köyceğiz Tapu Müdürü Yalçın Şahin...