05 / 05 / 2024

köyde yaşam

köyde yaşam

En çok göç alan yerlerin başında Muğla'nın Bodrum ilçesi geliyor. Pandemi emlak sektöründeki dengeleri büyük oranda değiştirdi. Büyük kentlerden göç edip Ege ve güney köylerine yerleşenler bölgelerde kiraların artmasına neden oldu. Muğla, Antalya, Çanakkale göçerlerin gözdesi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kıyı Yaşam Nefes'te lansmana özel fırsatlar! 400 bin TL'ye tiny house arazisi!

Kıyı Yaşam Nefes projesinde altyapılı araziler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Melikgazi Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı, temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı...

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

Arhavi Dikyamaç Köyü Yaşam Tarzı Müzesi yenileniyor!

Doğu Karadeniz’in ilklerinden olan ve Arhavi ilçesine bağlı Dikyamaç Köyündeki “Dikyamaç Köyü Yaşam Tarzı Müzesi”ne Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgisi dikkat çekiyor.

Bolu'da 47 hektarlık alana yaşam merkezi inşa edilecek!

Bolu Belediyesi, "Kuruçay Deresi Islah Projesi ve Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile Aşağısoku ve Çıkınlar Mahallesi'nin sınırları içerisinde 47 hektarlık bir alanda yaşam merkezi inşa ediyor.

Karabük'te yaşam kompleksi inşaatı hızla ilerliyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ilk defa yapılacak olan Yaşam Kompleksi projesinin hem ticari bakımdan hem de sosyal aktivite bakımından kente çok önemli katlı sağlayacağını söyledi.

köyde yaşam Haberi

köyde yaşam

Her konuda olduğu gibi pandemi gayrimenkul sektörü üzerinde de büyük bir etki yaptı. Evden çalışmaya geçen milyonlarca insan, ülke çapında büyük çaplı bir göç hareketine yol açtı. Bu nedenle konut pazarında ciddi bir hareketlenme yaşandı. Pandemi ve deprem korkusu nedeniyle pek çok insan İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük illerden özellikle Ege ve Akdeniz sahillerine akın etti. İzole yaşam sürmek isteyenler farklı illere kaçmayı tercih etti ve halen ediyor. Türkiye genelinde 2020'de 1 milyon 499 bin 316'sı konut olmak üzere toplam 2 milyon 678 bin 74 gayrimenkulün satış işlemi gerçekleşti. Böylece emlak sektöründe tüm zamanların rekoru kırıldı.

ARZ DÜŞTÜ

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; pandemiye rağmen gayrimenkule olan talep düşmezken, son bir yılda kiralık konut fiyatlarında Muğla, Balıkesir, İzmir...