04 / 05 / 2024

koyu renkli duvar kağıdı

koyu renkli duvar kağıdı

Uygulama kolaylığı ve dayanıklılığıyla yaygın biçimde kullanılan duvar kâğıtlarının, zihnimize etkileri de büyük. Duvar kâğıdıyla odanızda farklı bir görünüm hedeflediğinizde bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Ankara'da hava kirliliği tehlikesi!

Ankara’da, kentin üzerinde koyu renkli bir sis bulutu şeklinde gözle görülmeye başlanan hava kirliliği, ulusal ve uluslararası verilere de yansıdı. İşte ilçelerden elde edilen veriler...

Kadıköy Kurbağalıdere fokurduyor!

Yıllardır ıslah edilmeyen Kurbağalıdere’den sıcakların etkisiyle daha keskin bir koku ve koyu renkli kabarcıklar çıkıyor. Üç yıl önce 50 milyona ihale edilen ıslah projesi bekliyor.

Gelibolu Anzak Koyu'nda heyelan!

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park içerisinde bulunan Anzak Koyu’na giden yolun deniz tarafında toprak kayması meydana geldi. Aşırı yağış sonrası istinat duvarı yan yattı..

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın!

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın. Rasch markasının çocuk ve genç odaları için tasarladığı yeni duvar kağıdı koleksiyonu Kids&Teens ile renkli bir dünyayı keşfe çıkın!

1071 Malazgirt Bulvarı'na renkli duvar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 1071 Malazgirt Bulvarı'nda yapılan dekoratif duvar aydınlatma çalışması tamamlandı. 1071 Malazgirt Bulvarı geçen yıl törenle hizmete açılmıştı.

Güvercinlik Koyu'nda 60 milyona mal olacak otel inşaatına başlandı!

MUĞLA’ nın Milas İlçesi’ ndeki, 7 yıl önce çıkan yangınla 238 hektarlık ormanlık alanın kül olduğu Güvercinlik Koyu’nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı...

Çamlıca Mesa'da Buderus GB162 Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan tercih edildi!

Çamlıca Mesa Projesi’nde Buderus GB162 Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Kaskad Sistem, Buderus Logalux Duoclean Boyler ve LG Multi V IV VRF sistemleri tercih edildi.

Karşıyaka'da yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi!

KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi...

Sultanbeyli'de okulun çatı duvarı çöktü: 2 yaralı!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Sultanbeyli'de inşaat halindeki bir okulun çatı duvarının kısmi olarak çökmesi sonucu iki işçi yaralandı. İşçilerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Sivas'ta duvar kalıntısı inşaatı durdurdu!

Sivas'ta bir inşaatın temel kazısı sırasında ortaya çıkan duvar kalıntısı, arkeologlar tarafından incelendi. Arkeolog Güler: "Muhtemelen Selçuklu dönemine ait bir duvar kalıntısı, ilk etapta göze çarpan bu'' dedi.

Okluk Koyu, sıkı koruma statüsünden çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından Cumhurbaşkanlığı yazlık konutu olarak inşa ettirilen köşkün bulunduğu Okluk Koyu, ’ sıkı koruma ’ statüsünden çıkarılınca tatilcilerin uğrak yeri haline geldi...

kibrID MATERIAL'dan çevre dostu duvar panelleri!

kibrID MATERIAL tarafından ithal edilen Mineral serisi duvar panelleri, iç mekanları üçüncü boyutun derinliğiyle buluşturuyor. Yüksek kaliteli endüstriyel alçı taşından üretilen çevre dostu Mineral serisi,özellikleriyle rahat kullanılım sağlıyor.

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı, eve zarar verdi!

Alınan bilgiye göre, Kepez Mahallesi Şehit Noyan Aydın Sokağı'nda yol yapım çalışmaları sırasında istinat duvarı çöktü. Taş ve kaya parçaları, 4 katlı Filiz Apartmanı'nın zeminindeki İsmail Özdemir'e ait dairenin duvarını yıktı.

koyu renkli duvar kağıdı Haberi

koyu renkli duvar kağıdı

Basım teknolojilerinin yardımıyla zengin desen çeşidine sahip olan duvar kâğıtları, günümüzde oda dekorasyonunun vazgeçilmez öğelerden biri durumuna geldi.


Uygulama kolaylığı ve dayanıklılığı gibi özellikleriyle yaygın biçimde kullanılan duvar kâğıtlarının, zihnimize etkileri de büyük. Örneğin, karmaşık görünümdeki bir duvar kâğıdı ilk bakışta gözümüze çarparken, bir süre sonra zihnimizi yoran bir hale bürünüyor. Bu nedenle, duvar kâğıdı ile odanızda farklı bir görünüm yakalamayı hedeflediğinizde bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor.


Peki duvar kâğıdı seçiminde nelere dikkat edilmeli?


Öncelikli olarak, oda içerisinde nasıl bir atmosfer yaratılmak istendiğine karar verilmelidir,

Duvar kâğıdının kenarlar düzgün kesilmiş olmalıdır,

Kâğıt üzerinde delik ve yırtık gibi kusurlar bulunmamalıdır,

Renk tonları birbirinden farklı olmamalı, desen hatası bulunmamalıdır,

Kolay yapışabilmeli, silinerek ve yıkanarak temizlenebilmelidir. Duvar kâğıdı seçimindeki en önemli püf nokta, kâğıdın temizlik bakımından kolay kullanılabilir olup...