05 / 05 / 2024

Koyuncuoğlu Pasajı prefabrik dükkan

Koyuncuoğlu Pasajı prefabrik dükkan

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, mahkeme kararı nedeniyle yıkımı zorunlu hale geldiği öne sürülen Koyuncuoğlu Pasajı esnafları için alternatif yer olarak inşa edilecek prefabrik dükkanların katkı payı bedellerini 10 bin TL olarak açıkladı.

Kyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyo Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koyuncuoğlu ve Dursun Ali Erbaş ortaklığında kuruldu.

Bns Konteyner Ve Prefabrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bns Konteyner Ve Prefabrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Muhaciroğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

G Metrik İnşaat Mühendislik Prefabrik Yapım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Metrik İnşaat Mühendislik Prefabrik Yapım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Dursun Burak Çobanoğlu, Hasan Tutar tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

AEA Yapı Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AEA Yapı Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Azizoğlu tarafından kuruldu.

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Silivri Gümüşoğlu Pasajı'nda yıkımlar tamamlandı!

Silivri sahilinde can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan Gümüşoğlu Pasajı’nın yıkımı, Silivri Belediyesi ve İBB ekipleri tarafından başarıyla tamamlandı. Yollar temizlenerek, yaya ve araç trafiğine açıldı.

Silivri Gümüşoğlu Pasajı’nda yıkım başladı!

Kamulaştırma çalışmaları 6 yıldır devam eden, Silivri sahilinde can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan Gümüşoğlu Pasajı’nda, Silivri Belediyesi ve İBB ekipleri tarafından yıkım çalışmaları başlatıldı.

Ömer Koyuncuoğlu: AVM inşaatında usulsüzlük yok!

Aydın’ın Söke ilçesinde yapımı süren alışveriş merkezi inşaatına yönelik kaçak yapı ve usulsüzlük iddaları asılsız çıktı. Koyuncuoğlu, alınan kurum görüş evraklarını göstererek; “İzinlerimiz eksiksizdir. Belediye meclisi, hukuka ayrı işlem yapmadı” dedi.

Aydın Nazilli Tarihi Sinan Dede Türbesi törenle açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Sinan Dede Türbesi ve düzenlemesi yapılan Şehit Mehmet Koyuncuoğlu Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Prefabrik konut yapmak o kadar zor değil!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak söylüyorum, bu ülkeye huzuru getirmek için bizim üstümüze hangi görev düşüyorsa, o görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.

Ordu'da 19 ilçeye prefabrik evler inşa edilecek!

Ordu'da mağdur durumda bulunan vatandaşlar için 90 metrekare olarak yapışan prefabrik evler 19 ilçede hayata geçecek. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Eser ailesini yapılan yeni evlerinde ziyaret etti.

Koyuncuoğlu Pasajı prefabrik dükkan Haberi

Koyuncuoğlu Pasajı prefabrik dükkan

Söke Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Olağan Toplantısı’nda bir önceki toplantıda imar komisyonuna havale edilen konularla komisyonların çalışma programları oy birliğiyle onaylanırken ‘Prefabrik Yeni Çarşı Projesi’ için katkı payı bedelleri görüşüldü.

CHP’li Söke Belediye Meclisi İbrahim Muslu ile MHP’li Söke Belediye Meclis üyeleri Mustafa Bakırcı, Esra Elif Bozkurt ve Süleyman Yörük’ün mazeretleri nedeniyle katılmadığı meclis toplantısında, komisyonların çalışma programlarıyla Söke’ye bağlı Yamaç Mahallesi’nde kurulacak olan Rüzgar Enerji Santrali’nin durumuna ilişkin ilgili resmi kurumdan görüş alınması konusu karara bağlandıktan sonra Koyuncuoğlu Pasajı esnafları için Söke Otogarı’nın arka kısmında kalan mevkide yapılacak olan ‘Prefabrik Yeni Çarşı Projesi’ için katkı payı ve kira bedelleri konusu görüşülerek karara bağlandı.


“10 BİN TL PEŞİNAT ALACAĞIZ”

Konuya ilişkin meclis üyelerine bilgilendiren Söke Belediye Başkanı Toyran, “12 bin 522...