05 / 05 / 2024

Koyuncuoğlu Pasajı yıkıldı mı

Koyuncuoğlu Pasajı yıkıldı mı

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, mahkeme kararı nedeniyle yıkımı zorunlu hale geldiği öne sürülen Koyuncuoğlu Pasajı esnafları için alternatif yer olarak inşa edilecek prefabrik dükkanların katkı payı bedellerini 10 bin TL olarak açıkladı.

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Buse İskenderoğlu'nun evi 99 depreminde yıkıldı! 

İzmir’de yaşanan depremden çok etkilendiğini dile getiren 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu,  evlerinin 1999 Marmara depreminde yıkıldığını söyledi. 

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Beyoğlu'nda ön cephesi çöken bina yıkıldı!

Beyoğlu Asmalı Mescit Caddesi'nde yer alan ve ön cephesi çöken tarihi bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Kirası uygun diye tuttuğu ev başına yıkıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamına giren, Birol Durukan ile oğlu Sonat Durukan'ın oturduğu binanın üst 2 katının bir bölümü yıkıldı...

Sokullu Mehmed Paşa Çeşmesi'nin bir bölümü yıkıldı! 

Mimar Sinan'ın 451 yıllık eseri olan Beyoğlu'ndaki Sokullu Mehmed Paşa Çeşmesi'nin bir bölümü restorasyon ihalesini alan firma tarafından yıkıldı. 

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Kadıköy'de 5 yılda 2 bin 500 konut yıkıldı!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi. Nuhoğlu, 2012'den bu 3 bin 300'e yakın riskli bina tespit edildiğini, 2 bin 500'e yakınının yıkıldığını belirtti.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

Marmara Köşkü yıkıldı mı?

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Marmara Köşkü ile ilgili sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti. Nazlıaka hazırladığı soru önergesinde "Marmara Köşkü’nün yıkıldığı iddiası doğru mudur?" diye sordu..

200 yıllık tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu binası yıkıldı!

200 yıl önce Fransızlar tarafından inşa edilen tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu ve 7 dönümlük arazi marina, otel ve yaşam alanı yapılması için İbrahim Topaloğlu’na kiralandıktan sonra bu binalar yıkıldı.

Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'daki evi yıkıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan evi, Bakanlar Kurulu tarafından 2005'te heyelan tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 'Afet Risk Alanı' olarak ilan edilen bölgede yer aldığı için yıkıldı.

Koyuncuoğlu Pasajı yıkıldı mı Haberi

Koyuncuoğlu Pasajı yıkıldı mı

Söke Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Olağan Toplantısı’nda bir önceki toplantıda imar komisyonuna havale edilen konularla komisyonların çalışma programları oy birliğiyle onaylanırken ‘Prefabrik Yeni Çarşı Projesi’ için katkı payı bedelleri görüşüldü.

CHP’li Söke Belediye Meclisi İbrahim Muslu ile MHP’li Söke Belediye Meclis üyeleri Mustafa Bakırcı, Esra Elif Bozkurt ve Süleyman Yörük’ün mazeretleri nedeniyle katılmadığı meclis toplantısında, komisyonların çalışma programlarıyla Söke’ye bağlı Yamaç Mahallesi’nde kurulacak olan Rüzgar Enerji Santrali’nin durumuna ilişkin ilgili resmi kurumdan görüş alınması konusu karara bağlandıktan sonra Koyuncuoğlu Pasajı esnafları için Söke Otogarı’nın arka kısmında kalan mevkide yapılacak olan ‘Prefabrik Yeni Çarşı Projesi’ için katkı payı ve kira bedelleri konusu görüşülerek karara bağlandı.


“10 BİN TL PEŞİNAT ALACAĞIZ”

Konuya ilişkin meclis üyelerine bilgilendiren Söke Belediye Başkanı Toyran, “12 bin 522...