29 / 04 / 2024

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.



Antalya'nın Kemer ilçesinde iki otelin imara aykırı olarak yapıldığı belirlenen kaçak kısımları belediye ekipleri tarafından  yıkıldı. 

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Kemer Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bölgede İmar Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince kaçak inşa edilen yapıların yıkımına hız verildiği söylendi.

Belediye ekipleri ilk etapta Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir otelin 1620 metrekarelik alandaki 50 odalık eklenti kısmının yıkım çalışmalarını tamamladı.  Ekipler ardından Merkez Mahallesi Şehit Er Hasan Yılmaz Caddesi'nde yer alan otelin imara aykırı inşa edilen 1751 metrekarelik alandaki 30 odasını iş makineleriyle yıktı. 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada ilçelerinde kaçak ve imara uygun olmayan yapılaşmalara asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Kemer'in önemli bir turizm merkezi olduğuna işaret eden  Başkan Topaloğlu; "İlçemizde kaçak ve imara aykırı otel, iş yeri ve büfelerle ilgili belediye ekiplerimiz planlı bir şekilde çalışma yürütüyor. Kemer'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Haksız kazancın önüne geçmek için çalışmalarımız devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Kaçakta sıra Antalya ve İzmir'de!

Antalya'da 260 kaçak yapı daha yıkılacak!


Geri Dön