27 / 04 / 2024

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 



AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Merkez Yürütme Kurulu toplantısına ilişkin değerlendirmeler yaptı. Adli Yıl açılışı hakkında konuşan Çelik, külliyenin milletin evi olduğunu ve kaçak olmadığını vurduladı. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Parti sözcüsü Çelik herhangi bir kaçak yapı olmadığını şu ifadelerle aktardı: "CHP Lideri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kaçak olduğunu, bizim tarafımızdan çürütülen tezleri tekrarladılar. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir. CHP aydınlanmış br despotizmle örgütlü bir cehalet arasında gidip geliyor. O gazi mekanın bütün izinlerin tam olduğu, herhangi bir şekilde yargı süreçlerinde bir sorun olduğu defalarca ifade edildi. Kendisinin bahsettiği Danıştay idari dava kararıyla ilgili olarak tüm süreçlerin pozitif br şekilde sonuçlandığı biliniyor. Cumhurbaşkanlığı Küllyesi'yle ilgli alınmış kararlar ve izinlere ait belgeleri arkadaşlarımız sizlere dağıtacak. Burada ağır bir vizyon, bilgilenme sorunu, maalesef adli yıl açılışını zehirlemek için ortaya atılan birtakım yalanlar sözkonusudur. Biz bunu artık çok sık görüyoruz. Dış politikada yanlış açıklamalarını deşifre etmek için uğraşmak durumunda kalıyoruz. Aynı şekilde iç politikada öyle."


 


Geri Dön