17 / 05 / 2024

koyundere nest Menemen

koyundere nest Menemen

Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı.

İzmir Menemen OSB'de 3 parsel sahibini buldu!

Türkiye´nin tek Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (MPİOSB) 3 firmanın daha yatırım yapacağı parseller kura çekimiyle belli oldu.

Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Esat Akkoyun tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'e Devlet Üniversitesi geliyor!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülke genelinde yaşanan birlik havası, Menemen Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis toplantısına da yansıdı

İzmir Menemen'in kanalizasyon hattı 4 milyon TL'ye yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı. Aralık ayı içinde tamamlanması öngörülen çalışma yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak.

İzmir Menemen'e 4 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı.

İzmir Menemen OSB'de 6 fabrikanın inşaatı başlayacak!

Altyapı yatırımlarının devam ettiği İzmir Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika inşaatları da sürüyor. Bu yıl içerisinde 6 yatırımcının daha inşaata başlaması bekleniyor.

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. " dedi.

İzmir Menemen'de 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir İli Menemen İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 623 bin 100 TL olarak belirlendi.

Menemen'de icradan 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Menemen İcra Dairesi, İzmir Menemen'deki akaryakıt istasyonu, depo ve faaliyette olmayan bir lokantayı satışa çıkardı.11 bin 200 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 487 bin 733 TL olarak belirlendi.

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Menemen Camikebirliler kentsel dönüşümü bekliyor!

Menemen´in Sesi Gazetesi “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Camikebir Mahalle Muhtarı Yücel Uysal´ı Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. İşte o röportaj:

Menemen Yeni Hükümet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menemen'de inşaatı tamamlanma aşamasına gelen yeni Hükümet Konağı'nda inceleme yaptı, Toprak işçilik ve bazı yapım eksikliklerinin ivedilikle yerine getirilmesini, zamanında bitirilmesini istedi.

koyundere nest Menemen Haberi

koyundere nest Menemen

Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. 


İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı. Menemen Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar daha konforlu, kaliteli ve yaşamı kolaylaştıracak bir biçimde tasarlandığını dile getiren Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, "İzmir-Çanakkale yolu üzerinde bulunan Nest Menemen Izban ve toplu taşımaya çok yakın. Şehrin karmaşasından uzak ama ulaşmı kolaylığı ile bir o kadar da yakın olan Menemen-Koyundere Beldesi'nde, ister yaşam amaçlı, isterseniz yatırım amaçlı bu projeden faydalanabilirsiniz . Proj emizde farklı büyüklükteki konutlar herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı" dedi. 


NestYap'ın tecrübeli ekip ve yenilikçi yaklaşımlarla, standartların üzerinde yaşam projeleri üretmeye devam ettiğini de dile getiren Koç, "Sahip olduğumuz...