25 / 08 / 2024

koza altının 12 milyonluk bağışı

koza altının 12 milyonluk bağışı

Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Koza Altın İşletmeleri A.Ş'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitime katkı amacıyla 12 Milyon TL bağış yaptığı bildirildi...

Altın gümbür gümbür geliyor! Gram, çeyrek altın ne kadar? 12 Ağustos 2024 Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Altındaki yükseliş tam gaz devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek altın ne kadar? 12 Ağustos Pazartesi altın fiyatları.

Altın kritik eşikte! Rekora koşuyor! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor?

Altın kritik eşikte. ABD enflasyon rakamları sonrası yükselişe geçen altın bugün 2407 dolar oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor? 12 Temmuz 2024 altın fiyatları..

BofA'dan yeni altın tahmini! Altının 12 ay sonra geleceği seviye belli oldu!

Altın fiyatları bugün Merkez Bankası faiz kararı sonrası geri çekildi. Dev bankalar ons altın tahminlerini açıkladı. BofA 12 ay sonra altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Bank of America' dan altın için yeni tahmin geldi! Tarih vererek duyurdu! 

Altın fiyatları gündemden düşmezken, ABD'li Bank of America'dan da yeni tahmin geldi. BofA ticari olmayan altın talebi ve Fed'in faiz indirimiyle altının ons fiyatının 12-18 ayda 3 bin dolara ulaşacağını açıkladı.

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

Yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken, altın fiyatlarındaki son durum da pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 12 Mayıs Pazar günü ne kadar?

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

koza altının 12 milyonluk bağışı Haberi

koza altının 12 milyonluk bağışı


Koza Anadolu Metal tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bağlı Ortaklığımız Koza Altın İşletmeleri A.Ş. grubumuzun sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitime katkı amacıyla 12 Milyon TL bağış...