06 / 05 / 2024

Koza İnşaat eleman ilanı

Koza İnşaat eleman ilanı

Koza İnşaat Adana HES şantiyesi ve Ankara merkezde bulunan altyapı ve inşaat projeleri için eleman arıyor…

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Garanti Koza mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ancak lansmanı yapılmayan Garanti Koza İnşaat'ın KozaPark projesinden ev alan birçok kişi mağdur olduklarını söyleyerek, dava açtı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Garanti Koza'nın Sofya'daki şantiyesi durdu!

Türkiye'nin en eski inşaat şirketlerinden biri olan Garanti Koza'nın Bulgaristan Sofya'daki şantiyesi durdu...

Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu tutuklandı!

Kırklareli'de FETÖ soruşturması kapsamında, bir çiftlikte saklanırken yakalanan Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, tutuklandı.

Türkerler İnşaat eleman arıyor!

Türkerler İnşaat A.Ş bünyesindeki firması için üst düzey yöneticiler, iş geliştirme müdürü ve iştirakler müdürü arıyor. Adaylarda aranılan özellikler şunlar;

BTSO inşaat sektörünün nitelikli eleman sıkıntısını çözüyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, vasıflı eleman meselesine Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi ile çözüm bulmayı hedefliyor.

BTSO inşaat sektörünün vasıflı eleman sıkıntısını çözüyor!

BTSO İnşaat Konseyi, inşaat sektörünün vasıflı eleman meselesine çözüm bulmayı hedefliyor. Çalışmalarına 2013 yılının son çeyreğinde başlayan BTSO inşaat Konseyi, sektörde yol haritalarını belirlediği toplantılarına devam ediyor.

İnşaat sektörü vasıflı eleman sıkıntısını çözüyor!

İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, öncelikli eylem planları arasında bulunan vasıflı eleman meselesine BTSO tarafından hayata geçirilen Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) ile çözüm bulmayı hedefliyor.

BTSO inşaat sektörünün vasıflı eleman sorununu çözüyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, vasıflı eleman meselesine Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi ile çözüm bulmayı hedefliyor.

Garanti Koza İnşaat, Dubai Cityscape'te 150 milyon dolarlık satış yaptı!

Garanti Koza İnşaat, bu yıl Dubai Cityscape Global'de 3 yeni projesini görücüye çıkardı. Bulgaristan ve İstanbul'da inşa ettiği projelerle Körfezli yatırımcıların ilgi odağı haline gelen şirket, 150 milyon $'lık satışla fuara damgasını vurdu.

Koza İnşaat eleman ilanı Haberi

Koza İnşaat eleman ilanı

Koza İnşaat, Adana HES şantiyelerinde çalışacak inşaat mühendisi, jeoloji mühendisi, harita mühendisi, çevre ve ISG sorumlusu, formen, mikser şoförleri, operatör ve damperli kamyon şoförleri arıyor. 


Koza İnşaat, Ankara merkezde bulunan altyapı ve inşaat projeleri için ise inşaat mühendisi, inşaat teknikeri, saha formenleri, mobil konkasör operatörleri, ekskavatör operatörleri ve damperli kamyon şoförü...