17 / 05 / 2024

Koza İş Merkezi

Koza İş Merkezi

1986 yılında Balmumcu'da inşa edilecek Koza İş Merkezi, satışa sunulmuş. 2 blok olarak inşa edilecek Koza İş Merkezi'nde, 25 büyük işyeri tek kat üzerinde 600 metrekareden oluşuyormuş.

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Koza Park Center 1. etap çalışmaları sürüyor!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana’nın batısına değer katacak.

Koza Park Center Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.

Garanti Koza, Bulgaristan'da iki rezidans proje hayata geçirecek!

Gayrimenkul geliştirme şirketi Garanti Koza, Bulgaristan'ın başketi Sofya'da 240 milyon euro değerinde konut ve ticari kullanım alanları olan Kanyon projesi, rezidans, alışveriş merkezi ve eğlence parkından oluşacak.

Konya'ya 150 milyon liraya Osmanlı arşiv merkezi inşa edilecek!

Osmanlı’nın arşiv merkezi olan Konya-Kozağaç’ta 150 milyon lira yatırımla devletin önemli verilerinin saklandığı tesis kuruluyor..

1987 yılında Koza İş Merkezi'nde 150 milyon liraya ofis!

Reşat Altın'ın 109 bin 702 liraya satıldığı 1987 yılında, Koza İş Merkezi'nde bulunan 4 ofis, tanesi 150 milyon liraya satılacakmış. Ofislerin tanesi bin 363 adet Reşat Altın parasına satılacakmış.

1986 yılında Koza İş Merkezi satışa sunulmuş!

1986 yılında Balmumcu'da inşa edilecek Koza İş Merkezi, satışa sunulmuş. 2 blok olarak inşa edilecek Koza İş Merkezi'nde, 25 büyük işyeri tek kat üzerinde 600 metrekareden oluşuyormuş.

Garanti Koza 28-29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ndeydi!

Garanti Koza 28-29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen bir fuara katıldı

Babilçarşı Alışveriş Merkezi'nde 195 bin TL'ye dükkan!

İş garantili 199 dükkandan meydana gelen Babilçarşı Alışveriş Merkezi'nin yönetimini Koza Yönetim A.Ş. yapacak. Projede dükkanların fiyatı 195 bin liradan başlıyor

Garanti Koza, Esenyurt'u Etiler yapmayı planlıyor!

Akkoza ile Esenyurt'u Etiler'e dönüştürmeyi hedefleyen Garanti Koza, yatırımcı olarak Bulgaristan'da da konut yapacak. Garanti Koza, tamamlandığında 5 bin 500 konut, alışveriş merkezi, hastane, okul ve sosyal alanlarıyla Esenyurt'ta adeta küçük bir şehir

Garanti Koza Koza Şehir Konut Projesi'nde yüzde 50 prim yapacak!

Garanti Koza'nın hayata geçirdiği Akkoza projesinin üçüncü fazı Koza Şehir'in Ağustos ayında açılaması planlanan Alışveriş Merkezi ve Tem Otoyolu ile daire fiyatlarının yüzde 30 ile 50 oranında prim yapacağı öngörülüyor.

Kozaşehir'de 2+1 240 bin TL'ye!

Kozaşehir alışveriş merkezi,hastane,okul ve konser alanı gibi modern bi şehirde olması gereken herşeyi yemyeşil parklarispor  ve sosyal aktivite alanlarıyla birleştiriyor

Koza İş Merkezi Haberi

Koza İş Merkezi



KOZA İNŞAAT, İŞ DÜNYAMIZIN 25 BÜYÜĞÜNE, İSTANBUL BALMUMCU'DA BÜYÜK BİR İŞ MERKEZİ KURUYOR


KOZA İŞ MERKEZİ


Koza İnşaat, iş dünyamızın 25 büyüğü için projelendirdiği Koza İş Merkezi'ni bugün satışa sunuyor.


Koza İş Merkezi, büyük kuruluşların mekan ve çevre ihtiyaçlarının karşılanması esas alınarak, İstanbul'un seçkin iş semti Balmumcu'da inşa ediliyor. 


Balmumcu, şehrin önemli noktalarına yakın, Barbaros Bulvarı'nın imkanlarıyla çevre yollarına giriş çıkışı kolay, trafik sorunu olmayan bir semt. İş hayatı için önemli avantajlara sahip bu semtte, Boğaz'a açık bir alanda kurulan Koza İş Merkezi, iki işyeri bloku ve rekreatif tesisten oluşuyor. 


İleri bir yapım teknolojisiyle inşa edilen bloklarda çift cam özel bir cephe sistemi...