02 / 05 / 2024

koza park lansman

koza park lansman

Koza Park Rezidans kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 1.700 TL'den başlıyor ve 2 bin 300 TL'ye kadar yükseliyor...

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

Bağcılar Ilgaz Park Evleri'nde 350 bin TL'ye!

Ilgaz Park Evleri İstanbul Bağcılar'a bağlı Demirkapı'da yükseliyor. Ilgaz Yatırım tarafından inşa edilen projede lansman fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Palmiye Park Fiora satışa çıktı! 283 bin TL'ye!

Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın lansmanı yapıldı. Projede, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler hedef kitle olarak seçildi.

Asmin Park’ın satış ofisi açıldı!

Asmin Park, 2 blokta toplam 94 konuttan oluşuyor. Teslimleri 2017 yılı sonuna planlanan projede metrekare fiyatları ise, lansman dönemine özel olarak sınırlı bir süre için 2 bin 550 TL’den başlıyor.

Demirlipark Plus’da lansman öncesi ön satışlar başlıyor!

Demirli Yapı, yeni projesi Demirlipark Plus'ta lansman öncesi ön satışlar başlıyor. Sahrayı Cedid’in en prestijli Konut projesi Demirli Park Plus sizlere bir evden daha fazlasını, şehrin ortasında yazlık tadında bir yaşam kompleksi sunuyor.

Milos Park Homes görücüye çıktı! İlk etap Haziran'da teslim!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin önde gelen emlak ve inşaat kuruluşu Kıbrıs Developments, sektörün merakla beklediği Milos Park Homes projesinin showhouse lansmanını sanat ve doğayla bütünleşen keyifli bir bahar etkinliği ile gerçekleştirdi.

Onur Park Life İstanbul projesinin yüzde 20’si satıldı!

Bahçeşehir’in hemen yanı başında yer alan Onur Park Life İstanbul Projesi’nin yüzde 20’si lansman döneminde sahiplerini buldu. Onur Park Life İstanbul Projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Onur Park Life İstanbul yaşam tarzınızı değiştiriyor!

Onur Beton güvencesiyle hayata geçecek olan Onur Park Life İstanbul’un proje lansmanı gerçekleşti. Onur Park Life İstanbul, projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Onur Park Life İstanbul lansmanı 10 Nisan'da!

İstanbul'a yeni bir renk, heyecan ve keyif katacak olan Onur Park Life İstanbul projesinin lansman etkinliği 10 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Central Park Bakırköy Ağaoğlu Projesi!

Central Park Bakırköy Ağaoğlu İnşaat projesinin lansmanı yarın yapılıyor. 2013 yılında durdurulan Bakırköy 46 projesi, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa sunuluyor...

koza park lansman Haberi

koza park lansman



Garanti Koza'nın hayata geçirdiği Koza Park Residence projesi 110 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Koza Şehir Akkoza'nın 4. etabı olan Koza Park Residence 64-98 metrekarelik 1 oda 1 salon ve 78-150 metrekarelik 2 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Projede ayrıca 5+2'ye kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 


Toplam 3 bin 500 konuttan meydana gelen Koza Park Projesi, Esenyurt'ta konumlandırılıyor. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 1.700 TL'den başlıyor ve 2 bin 300 TL'ye kadar yükseliyor. 


Projede Koza Cadde isimli alışveriş ve yemek mekanlarının yer aldığı bir alan bulunacak. Projede bunların yanı sıra Festival Park, Koza Park, Club İstanbul, kafeler, restoranlar, Corner Shop'lar, tenis kortları, spa, sauna, buhar banyosu, masaj seçenekleri bulunuyor. Koza Park Rezidans'ta yer alan konutların...