01 / 05 / 2024

koza plaza nerede

koza plaza nerede

315 adet ofis ve 4 katlı AVM'den meydana gelen Koza Plaza projesi Esenler Tekstilkent'te yer alıyor. 156 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 2 blok halinde inşa edilen Koza Plaza projesi Garanti Koza imzasını taşıyor.

Tekstilkent Koza Plaza'nın havadan yeni görüntüleri!

Garanti koza tarafından Esenler bölgesinde hayata geçirilen Tekstilkent Koza Plaza projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Koza Plaza Ofisleri'nin havadan son videosu!

315 adet ofisten meydana gelen Koza Plaza projesi 2 blok halinde Teksitlkent'te yükseliyor. Koza Plaza projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Esenler Koza Plaza'nın havadan yeni görüntüleri!

315 adet ofisin yer aldığı Koza Plaza projesi 156 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Koza Plaza projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Tekstilkent Koza Plaza Ofis'in havadan son görüntüleri!

Koza Plaza projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Gümüş Plaza Optimus yaktığın kadar öde sistemiyle avantaj sağlıyor!

Gümüş İnşaat'ın, İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da inşa ettiği, Gümüş Plaza Optimus, "daima kazandıracak" bir yatırım olarak sunuluyor. Peki Gümüş Plaza Optimus nerede hayata geçiriliyor?

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede toplam 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom bulunuyor. Peki Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan Plaza 34'te detaylar henüz netleşmedi. Proje Eşbah Yapı ve Akyapı imzası taşıyor. Peki Plaza 34 nerede inşa edilecek?

Plaza 34 İkitelli nerede?

Zemin üstü 14 katlı olarak dizayn edilen Plaza 34 Akyapı ve Eşbah Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projede teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Plaza 34 İkitelli nerede?

İkitelli Plaza 34 nerede?

Zemin üstü 14 kat olarak tasarlanan proje Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükseliyor. Projede 52 business ofis bulunuyor. Peki İkitelli Plaza 34 nerede?

Garanti Kozapark Evleri nerede?

Firma bünyesinde kredi imkanı sağlayan Kozapark Rezidans'ta daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje Garanti Koza imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Garanti Kozapark Evleri nerede?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Toplamda 29 bin 175 metrekare inşaat alanından oluşan Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi Akdemir Makina imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Ankara Mesa Koza 66 nerede?

Mesa imzası taşıyan MESA Koza 66, zemin+35 katlı kule blok ve zemin+8 katlı yatay blok olmak üzere 2 bloktan meydana geliyor. Peki Ankara Mesa Koza 66 nerede?

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede?

118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşan Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde cevabı veriliyor...

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi, Şenol Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Esenler, Tekstilkent Koza Plaza A Blok'ta kuruldu.

koza plaza nerede Haberi

koza plaza nerede
Esenler Koza Plaza Ofis'in havadan videosu için...