03 / 05 / 2024

kozağaç öğrenci yurdu ne zaman açılacak

kozağaç öğrenci yurdu ne zaman açılacak

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Kozağaç Mahallesi’nde TOKİ tarafından yaptırılan ilkokul ve ortaokul inşaatları, ile Yurt-Kur Genel Müdürlüğü tarafından inşaat çalışmaları devam eden öğrenci yurdu inşaatlarını gezdi...

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Mersin Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edilecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına tahsis edecek. 

Sadabad Öğrenci Yurdu yerine AVM değil cami inşa edilecek!

Kağıthane'deki yıkılan Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman Binası'nın yerine AVM yapılacağı söylentilerinin doğru olmadığı açıklandı. Binanın yerine cami inşa edilecek...

İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu için düğmeye basıldı!

Küçükçekmece Gölü kenarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 bin kişi kapasiteli İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu inşa edilecek.

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

kozağaç öğrenci yurdu ne zaman açılacak Haberi

kozağaç öğrenci yurdu ne zaman açılacak


Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Kozağaç Mahallesi’nde TOKİ tarafından yaptırılan ilkokul ve ortaokul inşaatları, ile Yurt-Kur Genel Müdürlüğü tarafından inşaat çalışmaları devam eden öğrenci yurdu inşaatlarını gezdi.


İnşaat alanlarında yetkililerden bilgi alan Başkan Oğul, yapılacak ilkokul ve ortaokulun bu bölgedeki vatandaşların ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Başkan Oğul, “Kozağaç Mahallesi’nde 384 adet TOKİ evi hak sahiplerine teslim edildi. Akşehir’e 3 kilometre uzaklıkta olan Kozağaç TOKİ evlerinin bir ilkokul ve ortaokul ihtiyacı vardı. Milli eğitim Bakanlığı’ndan sağlanan ödenekle de Kozağaç’taki TOKİ evlerine çok yakın olan bu arsada 8 derslikli bir ilkokul ve 8 derslikli ortaokulun inşaat çalışmaları devam etmekte. TOKİ’de yaşayan hemşehrilerimiz hem TOKİ ev için taksit ödüyorlar, hem de çocuklarını şehirdeki okullara gönderebilmek için servis ücreti ödüyorlardı. Bu ilkokul ve...