03 / 05 / 2024

Kozaklı İnan Thermal Residence

Kozaklı İnan Thermal Residence

Türkiye’nin en sağlıklı ve modern yaşam bölgelerinden biri haline gelecek olan Nevşehir Kozaklı’da inşa edilen İnan Thermal Residence'ta devremülk fiyatları 7 bin 900 TL'den başlıyor.

Kentsel dönüşümde alınan 2/3 kararı ne işe yarar?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz bugünkü yazısında kentsel dönüşümde alınan 2/3 kararını kaleme aldı. İşte Ali Güvenç Kiraz'ın o yazısı..

Müteahhitten alınan evin tapu masrafı 2016!

Tapu dairesinde yapılan ev alım satım işlemleri için taraflar adına belli masraflar doğuyor. Peki, müteahhitten alınan ev için ne kadar masraf çıkar? Müteahhitten alınan evin tapu masrafı 2016 nedir?

Yeni alınan evin tahliyesi nasıl olur?

Satın alınan taşınmazda kiracının olması ya da eski malikin çıkmaması problem teşkil edebiliyor. Ancak, yeni malikin kiracıyı veya eski maliki tahliye etme hakkı bulunuyor. Peki, yeni alınan evin tahliyesi nasıl olur?

Yeni alınan evin emlak vergisi beyannamesi!

Taşınmaz satışının yapıldığı senenin sonuna kadar yeni malikin emlak vergisi beyannamesi vermesi gerekiyor. Buna göre, beyannameler 31 Aralık'a kadar verilecek.. İşte 2017 yılında yeni alınan evin emlak vergisi beyannamesi örneği..

Krediyle alınan evin tapu masrafı 2016!

Tapu dairesindeki taşınmaz mal alım satım işlemlerinin tamamlanabilmesi için, tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, krediyle alınan evin tapu masrafı 2016 nedir? Krediyle alınan evin tapu masrafı 2016 ne kadar?

İcradan alınan evin masrafı ne kadar?

Taşınmaz mal alım satım işlemleri gerçek kişiler arasında yapılabildiği gibi, icra müdürlükleri ile gerçek kişiler arasında yapılabiliyor. Peki, icradan alınan evin masrafı ne kadar? 2016 icra tapu harcı ne kadar?

Nevşehir Kattre Thermal Deluxe Otel icradan satılıyor!

T.C. Kozaklı İcra Dairesi, Kattre Thermal Deluxe Otel'i satışa çıkardı. Söz konusu otelin toplam satış bedeli 48 milyon 241 bin 863 TL olarak belirlendi. İhalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Nevşehir Kozaklı Belediye Konutları'na ipotek mi konuldu?

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde 2013 yılında dönemin belediye başkanının öncülüğünde Kozaklılıları ev sahibi yapma projesi başlatıldı. 8 bloktan 4’ünün ödemeleri bitti tapular teslim edildi. Diğer 4 blokta oturanlar ise mağdur oldu.

2015'te alınan yapı ruhsatları yüzde 16,4 geriledi!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun şubat ayı sonuçları açıklandı. Rapora göre, konut ve konut dışı bina yapı ruhsatlarında 2015 yılında alınan toplam yapı ruhsatlarında geçen yıla göre azalma yaşandığı görüldü.

Richmond Pamukkale Thermal yenilendi!

Richmond International Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Atalay, Richmond Pamukkale Thermal otelin tamamen yenilenerek 5 yıldızlı turizm tesisi statüsüne ulaştığını söyledi.

TOKİ'den alınan ev kiraya verilir mi?

Gelir seviyesi düşük olan kimseler TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan konut sahibi olabiliyor. Peki, TOKİ'den alınan ev kiraya verilir mi? Verilemez mi?

TOKİ'den alınan evin kira vergisinde taksitlere uygulanan zam gider sayılır mı?

Evini kiraya vererek gelir elden kimseler Gelir Vergisi Kanunu gereğince kira vergisine tabi tutuluyor. Peki, TOKİ'den alınan evin kira vergisinde taksitlere uygulanan zam gider sayılır mı?

Nan Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Nan Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi, Ayşegül Hacıosmanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığında ve Zeynep Nehir Kızılırmak Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Üsküdar, Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

Kozaklı İnan Thermal Residence Haberi

Kozaklı İnan Thermal Residence

İnan Thermal Residence Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde hayata geçiyor. Toplamda 700 daireden meydana gelmesi planlanan proje 7 blok halinde inşa ediliyor. 


Kozaklı İnan Thermal Residence'ta ömür boyu hisseli devremülk daireler satışa sunuluyor. Projede yer daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde inşa ediliyor. 


2 bloğunda inşaatı tamamlanan İnan Thermal projesi karayolu ve havayolu ulaşım imkanları ile tüm illerin merkezi olan bir konumda yükseliyor. 


İnan Thermal Residence'da yer alan devremülk fiyatları 7 bin 900 TLden başlangıç gösteriyor. Daire tipi ve devrelere göre değişen daire fiyatları 15 bin 900 TL'ye kadar yükseliyor. 


Nevşehir İnan Thermal Tesisleri'ndeki her blok altında bay termal havuz, sauna, bay-bayan Türk hamamı ve diğer aktiviteler yer alıyor. Projede yer alan dairelerin ödeme planı çerçevesinde 24 ay 0...