05 / 05 / 2024

kozan belediyesi şubat ayı meclis toplantısı

kozan belediyesi şubat ayı meclis toplantısı

Adana Kozan Belediyesi şubat ayı meclis toplantısında 1/5000 ilave ve revizyon nazım imar planı oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantıda Belediye Başkanı Kazım Özgan, Millet Bahçesi, tarihi roma köprüsü projeleriyle ilgili meclis üyelerine bilgi verdi...

Alanya'da kontrollü yapılaşmanın önü açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Alanya'daki imar durumu tartışıldı.

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Hasan Akgün: Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 20'si bile iyileştirilmedi!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplanıtısında depreme yönelik önlemler konuşuldu. 

İBB Şubat ayında İstanbul’daki 7 kamu arazisini satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi. İBB'nin Şubat ayında satışa koyduğu arsaların tahmini bedeli ise 6 milyon 46 bin 920 TL.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

‘Cemevleri’ Bergama Belediye Meclisi gündeminde!

Bergama Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda Cemevleri gündem oldu. Cemevleri hakkında oylama yapıldı ve oy birliği ile Cemevleri’ne ibadethane statüsü verildi.

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda kentsel dönüşüm gündem oldu. Toplantı sonrasında Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz.” dedi.

Onikişubat Belediyesi'nden 3.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Onikişubat Belediyesi'ne ait olan Karamanlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 998 bin 588,65 TL bedel ile satışa çıkarıldı.  İhale 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleşecek. 

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Gebze Belediyesi Şubat Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

kozan belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Haberi

kozan belediyesi şubat ayı meclis toplantısı


Adana Kozan Belediyesi şubat ayı meclis toplantısında 1/5000 ilave ve revizyon nazım imar planı oy çokluğu ile kabul edildi. 


Toplantıda, Belediye Başkanı Kazım Özgan, başta kale olmak üzere Millet Bahçesi, tarihi roma köprüsü ve yeni köprü projeleriyle ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Özgan, “Kalemizin restorasyonu konusunda çalışmamız devam ediyor. Hafta sonu kurul üyeleri ilçedeydi. Projesi ile ilgili aşamaları yerinde incelediler.” dedi. Millet Bahçesi Projesi’nin bitme aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Özgan, “Şuan peyzaj düzenlemesi devam ediyor olup, proje içerisinde sergi salonu, kermeslerin, toplantıların yapılacağı bir salon ve pastane.” diye konuştu.


İmar planı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Özgan şunları söyledi: “1986 yılından bu yana ilçemizde ilk defa derli toplu bir imar planı yapıyoruz. Bundan sonra artık Belediyesi Meclisimiz tek başına plan...