11 / 05 / 2024

Kozan Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı

Kozan Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Kozan-Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana Ceyhan’a 8 milyar dolarlık yatırım!

8 milyar dolar yatırımla hayata geçirilen ve Türkiye'nin petrokimya üretim merkezi olacak "Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi" cari açığın azaltılmasına yılda 2 milyar dolar katkı sağlayacak...

Adana Ceyhan'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 adet fabrika binası ve arsası!

T.C. Ceyhan İcra Dairesi, Adana İli, Ceyhan İlçesi, Büyükmangıt Mahallesi, 2547 ve 2548 parselde yer alan 2 adet fabrika binası ve arsası 8 milyon 69 bin 399 TL'ye satıyor.

TOKİ Ceyhan başvuru tarihleri!

TOKİ Ceyhan başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Adana Ceyhan son başvuru tarihi!

TOKİ Adana Ceyhan son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Rönesans Holding'ten Cezayir’e 1.2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ile Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1.2 milyar dolar yatırım yatırıma hazırlanıyor. Firma, bölgede polipropilen üretim tesisi kuracak.

Rönesans Holding Ceyhan’da petrokimya tesisi kuracak!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ortaklığıyla Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde,  1,2 milyar dolar yatırımla polipropilen üretim tesisi kuruyor. 

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Ceyhan TOKİ 2+1 başvuruları bugün başlıyor!

Ceyhan TOKİ'de yer alan konutların fiyatları 128 bin 637 TL ile 113 bin 266 TL arasında değişiyor. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Ceyhan sözleşme dönemi başladı!

Adana Ceyhan satışa sunulan 296 adet 2+1 konut için 160 başvuru ve 168 adet 3+1 konut için 37 başvuru alındığı için hak sahipleri ile direkt sözleşmeler imzalanmaya başlandı..

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura tarihi 2017!

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 296 adet 2+1 konut için 160 başvuru ve 168 adet 3+1 konut için 37 başvuru alındı. Bu nedenle, kura çekilmeyecek ve başvuru sahipleri ile satış sözleşmesi imzalanacak..

Kozan Ceyhan'da acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Kozan-Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Adana Ceyhan’da 464 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, Adana’nın Ceyhan ilçesinde inşa edilen 296’sı 2 1, 168’i ise 3 1 planında toplam 464 konutu kura yöntemi ile satışa çıkarıyor.

Kozan Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Haberi

Kozan Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı

''154 kV Kozan-Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı ilan edildi. 




Karar için