13 / 05 / 2024

Kozan dijital ortamı

Kozan dijital ortamı

Kozan dijital ortama aktarılıyor. Coğrafi Bilgi Sistemi'nin, bu kapsamda, Kozan'daki tarihi ve kültür varlıklarının korunmasına yönelik çalışmanın yanında, belediyenin diğer birimlerinin yararlanması açısından da önemli faydaları olacak.

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Apartmanlara dijital yönetici!

Yüzlerce dairelik sitelerde, yöneticilerin işi her geçen gün zorlaşıyor. Sitelerdeki bu yoğunluktan dolayı Kudret Türk, Erkan Doğan ve Meriç Akdamar, ‘Apsiyon’u kurarak, apartmanların ve sitelerin dijital yöneticisi oldu.

The Business Year Office mekanları esnek çalışma ortamı sunuyor!

The Business Year Office iç mekanları, malzeme kullanımı ve mekan kurgusuyla, kullanıcılarına esnek bir çalışma ortamı sağlıyor.

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 2 Şubat'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 2 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 130 bin nüfuslu ilçenin 25 yıllık ulaşım merkezinde kapsamlı tadilat gerçekleştirdi, bu kapsamda Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama eğitimi 26 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimi 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Dijital banka Atom Bank konut kredili vermeye başladı!

İngiltere'de kurulu ancak hiç şubesi bulunmayan Atom Bank, kredi vermeye başladı. İngiltere'de hiç şube kurmadan açılan, tamamen dijital banka Atom Bank, dijital mortgage adı verilen konut kredisi de vermeye başladı.

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Adana Kozan'a doğalgaz ne zaman gelecek?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Kozan ilçesine doğal gaz hizmeti götürülmesine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Kozan dijital ortamı Haberi

Kozan dijital ortamı

Kozan Belediyesince hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı'nca desteklenen, ilçedeki Taşınmaz Kültür Varlıklarının Turizme Kazandırılması Projesi kapsamında, özel donanımlı bir araçla ilçenin 360 derece 3 boyutlu panoramik çekimlerinin yapılarak internetten paylaşıma açılmasını sağlayacak Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'nin görüntüleme çalışması başladı. 


Görüntüleme ekibi çalışmaya başlamadan önce belediyeyi ziyaret ederek yetkililere teknik bilgi verdi. 

Çekimleri gerçekleştiren POİ Bilgi Teknolojileri adlı özel firmanın saha koordinatörü Cihan Davulcu, 8 kameralı özel bir cihaz yardımıyla 360 derece çekilen 3 boyutlu görüntülerin, aracın geçiş yaptığı tüm cadde ve sokaklarda 5 metre arayla fotoğraflama yaptığını söyledi. 2 kişilik ekiple başladıkları çalışmayı 4 günde tamamlamayı planladıklarını ifade eden Davulcu, fotoğraflama yapan cihazın aynı anda uydulardan koordinat alarak etiketleme yaptığını, bu bilgilerin düzenlendikten sonra data olarak dijital ortama aktarılacağını, bilgisayar...