07 / 07 / 2024

kozana muhtar binaları

kozana muhtar binaları

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Mersin Akdeniz'deki eski binalar yıkılmalı!

Mersin Akdeniz ilçesi Bahçe Muhtarı Mehmet Dane, mahallesindeki metruk binaları, altyapı sorunlarını, belediye ile beraber yürüttükleri hizmetleri anlattı.

Aydın Efeler'deki metruk binalar yıkılacak mı?

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma mahallesinde bulunan yıkılmak üzere olan binalar vatandaşları korkutuyor. Cuma Mahallesi Muhtar Nafiz Çamoğlu, "Yetkililer ya evleri yıksın ya da ev sahiplerine tadilat yapmaları hususunda yaptırım uygulasın" dedi.

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi hizmete açıldı!

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan muhtar evini hizmeti açtı. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz." dedi.

Kozan'da muhtarlar için yeni binalar inşa ediliyor!

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. .karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kozan'da muhtarlar yeni binalarına kavuşuyor!

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Balıkesir Ağacık'taki eski taş binalar ilgi bekliyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesindeki eski taş binalar ilgi bekliyor. Mahallede yaklaşık 100 dolayında taş bina bulunduğunu anlatan Muhtar Hasan Dayı, taş yapıların Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın da ilgisini çektiğini anlattı.

Van'daki kamu binalarında çok ciddi hasarlar var!

BaşbakanYardımcısı Beşir Atalay Van'daki depremde kamu binalarının hasar gördüğüne dikkat çekerek, "Burada kamu binalarıyla ilgili çok ciddi hasar var. Kamu hizmetlerinin aksamasını istemiyoruz" dedi

İstanbul'un gündemi riskli binaların güçlendirilmesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ev sahipliğinde, ilçe belediye başkanlarının katılımıyla yapılan 'deprem zirvesi'nde ana gündem riskli binaların güçlendirilmesi oldu. İşte buluşmanın perde arkası:

Depremde yıkılan binalar Türkiye'nin imajını zedeliyor!

Yurtdışında başarılı projeler gerçekleştiren Enka İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara, Van depreminde yıkılan binaların Türkiye'nin ve Türk müteahhitlerin dışarıdaki imajını zedelediğini söyledi

Tarihi yarımadadaki eski binalar butik otele dönüşüyor!

Tarihî ve turistik mekânları gezmek için her yıl milyonlarca turistin akın ettiği İstanbul'da eski binalar hızla butik otele dönüştürülüyor. Bu dönüşüme tarihî yarımadada otel yapımına müsait boş arazi olmaması dayanak gösteriliyor

Ahmet Ercan: Binaları başbakan yıkmazsa deprem yıkacak!

İstanbulda 1999daki depremde yıkılmayan binaların hepsi yorgun şu anda. Leventteki yapılar 4. raunttan çıkmış boksör gibi, Cihangirdekiler 5. raunttan, Fatih, Bakırköy ve Avcılardakiler 9. raunttan çıkmış gibi...

TSK askeri binalar arasında çürük olanlarını yeniledi!

Marmara Depreminin ardından harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri 2286 askeri binayı inceletti ve "siyah" kod verilen çürük binaları yıktı. Ek ödenek talebi karşılanmamasına rağmen güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ettirildi

Binalar Nasıl Okunur kitabı binalara ışık tutuyor!

Pek çok Anadolu şehri, yüzyıllar evvel misafir ettiği medeniyetlerden izler taşır. Antik kentler, tiyatrolar, su kemerleri, kiliseler, sarnıçlar ve çeşit çeşit binalar...

kozana muhtar binaları Haberi

kozana muhtar binaları

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilki Varsaklar Mahallesinde bulunan Şevki Paşa Parkına yapılan muhtarlık binasının ikincisi Tufanpaşa Mahallesindeki Ersan Ankan Parkı içerisine yapılmıştı. Gazi Mahallesi Atatürk Parkı içerisine üçüncüsü yapılan hizmet binalarının sonuncusu Karacaoglan Mahallesinde inşa edildi. 3 vıl önce Gökdere Baraj İnşaatında meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden işçiler anısına yapılan 'Köprü Barajı Emek Şehitleri Parkı' içerisine yapılan Karacaoglan Mahallesi Muhtarlık binası hizmet vermeye başladı. 

Yeni binasına taşınan mahalle muhtarı Sinan Görüş, binanın vapurum üslenen Enerji-SA, ÖzaltmCengiz İnşaat Şirketine ve Kozan Belepesi'ne teşekkür etti. 


Vatandaşa daha rahat hizmet verme imkanı bulduğunu ifade eden muhtar Görüş; "Belediye Başkanımız Musa Öztürk biz...