28 / 07 / 2024

kozanda ismail küçüközenin yıkılan evi

kozanda ismail küçüközenin yıkılan evi

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine yeni imar yolunun açılması için Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ın yol üzerinden bulunan 2 katlı evin sahibi İsmail Küçüközen ile anlaşması neticesinde evin yıkımı belediye ekipleri tarafından yapıldı...

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Arnavutköy'de İsmail Kocatürk Camisi'nin minaresinin yıkımına başlandı!

İstanbul Silivri'de meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem sonrasında hasar gören minare, parçalar halinde sökülerek vinçle indirilecek...

First Homes Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Homes Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdessattar Bougouffa, Bousehjin Tony ve Ismail Ben Omrane ortaklığıyla kuruldu.

İsmail Hacıoğlu da köyden ev aldı!

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu bu yıl yer aldığı projelerden kazandığı kazancı gayrimenkule yatırdı. Oyuncu, Marmaris’te bir köyden 180 bin TL’ye ev satın aldı.

Mimar Orhan Özgüner Köyde Mimari’yi anlattı!

Mimar Prof. Dr Orhan Özgüner'in  1968’de yaptığı Köyde Mimari Doğu Karadeniz araştırmasının fotoğrafları Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde meraklılarıyla buluştu.Özgüner, köy evinin sosyal düzenin yansıtıcısı olduğunu söylüyor.

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açılıyor!

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nde incelemeler yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, müzenin kısa süre sonra ziyarete açılacağını söyledi.

İsmail Kökbulut: Konut almanın tam zamanı!

Yazar İsmail Kökbulut, bugünkü yazısında tapu harç oranlarındaki indirimi değerlendirdi. Kökbulut, indirimin tüm detaylarını paylaştı.

Antalya'da 110 bin dönümde 5 büyük müze!

ANTALYA'nın en gözde alanlarından birinde 110 bin dönümde inşa edilecek kent müzesi, Türkiye'nin en büyüğü olacak. 5 büyük müzenin yanı sıra, alanda gececi sergi alanları da yer alacak.

Türk Kızılayı 3 müze açacak!

Türk Kızılayı, Çanakkale, Ankara ve İstanbul'da üç müze açacak. Çanakkale'de hayata geçecek müzenin açılış tarihi de anlamlı bir güne gelecek.

İsmail Kahraman yıkılan eski halkla ilişkiler binalarını inceledi!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz'daki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Meclis'in bombalanan bölümlerindeki tadilat çalışmaları ile yıkımı devam eden eski halkla ilişkiler binalarında incelemelerde bulundu.

İsmail Turanlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmail Turanlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün İsmail Turanlı tarafından kuruldu.

Oslo Viking Müzesi ihalesini AART Mimarlık aldı!

Oslo Viking Müzesi ihalesi'ni Danimarkalı AART Mimarlık kazandı. Şu anki müzenin 3 katı büyüklüğünde tasarlanan müze Oslo'nun Bygdoy isimli yerleşim birimine inşa edilecek.

kozanda ismail küçüközenin yıkılan evi Haberi

kozanda ismail küçüközenin yıkılan evi


Adana'nın Kozan ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde yol üzerinde bulunan 2 katlı ev, Kozan Belediyesi şantiye ekipleri tarafından yıkıldı.


Mahalle sakinlerinin talebi üzerine yeni imar yolunun açılması için Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ın yol üzerinden bulunan 2 katlı evin sahibi İsmail Küçüközen ile görüşmesi ve yapılan anlaşma neticesinde evin yıkımı belediye şantiye ekipleri tarafından yapıldı.


Evin yıkımını bizzat izleyen ve haber yapmak için yıkım alanında bulunan Gazeteci İsmail Küçüközen, zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Babası Merhum Musa Küçüközen’e ait olan ve daha sonra kendisinin ikamet ettiği evin yeni imar yolu için yıkımının gerçekleşmesiyle ilgili bilgi veren Küçüközen, “Çocukluğumun geçtiği ve 55 yıllık olan evimizde tabi ki birçok anılarımız olmuştur. Fakat evimizin bulunduğu noktadan geçen yolun açılması elzem olan bir yol idi. Sayın Başkanımızın...