25 / 07 / 2024

kozandaki yeni tenis kortu nerede

kozandaki yeni tenis kortu nerede

Adana’nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu bahçesine yapılan tenis kortu ve spor kompleksi törenle açıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Oğuz Kürşat Şengel tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti...

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Muğla Büyükşehir'den 3 yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi spor tesisi yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Seydikemer’de 3 adet tenis kortu yapımına başladı.

Ordu Tenis Kortu için sayılı günler kaldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ilinin cazibesini artıracak bir projeyi daha hizmete açmaya hazırlanıyor. Ordu’da yeni bir sosyal yaşam alanı olacağı gibi, tenis sporcularının da sayısını artıracak tenis kort ve sosyal tesis projesinin bitimine sayılı günler kaldı.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve 7’den 77’ye herkesin spor yapabilmesi için Muğla’ya yeni spor tesisleri kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir'den yeni tenis kortları!

Sporun her dalına destek ve yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis sporunda önemli bir aşama kaydeden Ordu’ya yeni tenis kortları kazandırıyor. Yeni tenis kortlarında inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Folkart Yapı Yeni Asır Kupası Tenis Turnuvası'na destek veriyor!

Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde gerçekleştirilen ve 400 kişinin katılımıyla rekor sayıya ulaşan turnuvada dün 10 karşılaşma oynandı. Turnuvaya PINAR, Folkart Yapı ve Egebeta firması da destek veriyor.

Esttanbul Yenişehir Sitesi'nde 145 bin TL'ye!

Esttanbul Yenişehir Sitesi'nde geçtiğimiz Eylül ayında yaşam başladı. Projenin ortak alanlarında tenis kortundan suni gölete kadar pek çok seçenek bulunuyor

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

kozandaki yeni tenis kortu nerede Haberi

kozandaki yeni tenis kortu nerede


Adana’nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu bahçesine yapılan tenis kortu ve spor kompleksi törenle açıldı.


Törende konuşan Okul Müdürü Oğuz Kürşat Şengel tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Kaymakam Avni Oral da birer konuşma yaptı. Tenis kortu ve spor kompleksinin açılışının protokol tarafından yapılmasının ardından, Kaymakam Oral ile Belediye Başkanı Özgan tenis kortunda gösteri maçı yaptı.


Törene İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Faruk Toklu, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan ile okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.


Zaman...